EVLENMEYİN DESELERMİŞ DAHA İYİYMİŞ

Okuduğunuz haber
AK PARTİ GENEL MERKEZİ AŞGIN’DAN MEMNUN DEĞİL İDDİASI

AK PARTİ’YE; KIZIM SANA SÖYLÜYORUM GELİNİM SEN ANLA MESAJI

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK PARTİ GENEL MERKEZİ AŞGIN’DAN MEMNUN DEĞİL İDDİASI

AK PARTİ GENEL MERKEZİ AŞGIN’DAN MEMNUN DEĞİL İDDİASI

AK PARTİ TERCİHİNDE PİŞMAN MI? 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı seçilen Halil İbrahim Aşgın’dan kendi partisi genel merkezi yöneticilerinin memnun olmadığı iddia ediliyor.

SİYASET      14 Haziran 2020 - 22:42     0

AK PARTİ GENEL MERKEZİ AŞGIN’DAN MEMNUN DEĞİL İDDİASI

 

AK Parti Genel Merkezli kaynaklardan aldığımız bilgilerde, geçen 15 aylık süre içerisinde Halil İbrahim Aşgın’dan bekledikleri verimi alamadıkları, Çorum’a haksızlık ettikleri düşüncesinin kendilerinde hâkim olduğu ileri sürülüyor.

AK Parti Genel Merkezi’n de, Halil İbrahim Aşgın’ın gerek icraatlarının yetersizliği, gerekse lüzumsuz çıkışlarının sıkça konuşulduğu ve AK Parti Genel Merkezinin de Aşgın’a karşı bir pişmanlık  duygusunun var olduğu bize gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

YENİ BİR METAL YORGUNLUĞU İSTİFALARI  İSTENİR Mİ?

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Çorum Belediye başkanı Muzaffer Külcü’nün de yer aldığı 5 belediye başkanından metal yorgunluğu yaşadıkları gerekçesi ile istifaları istemişti.

AK Parti Genel Merkezi kurmaylarının Çorum belediye başkanı Halil İbrahim Aşgın gibi 31 Mart Yerel Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den bazı il ve ilçelerde seçilen belediye başkanlarının icraatlarından memnun olmadıkları, bunu yine metal yorgunluğuna bağlı olarak istifaların getirmesinin olası olduğu bize gelen iddialar arasında yer alıyor.

 

ÇORUMLULAR: TAŞ BİNA EHLİNDE DEĞİL

Öte yandan Belediye Başkanı seçilmesinin üzerinden 15 aydan fazla bir süre  geçmesine rağmen, Çorumluların Halil İbrahim Aşgın’dan memnuniyetsizliği hızlı artış trendine girmesi dikkat çekiyor.

Aradan geçen zamanda Halil İbrahin Aşgın’ın Çorum’a hizmetlerini yetersiz bulduklarını söyleyen Çorumlular, “ maalesef gelen, gideni aratmaktadır sözünü AK Parti Genel Merkezi’nin Halil İbrahim Aşgın’ı tercih etmesiyle Çorum ziyadesiyle bunu yaşamıştır. Bugüne kadar Aşgın’dan beklediğimiz performansı göremedik.

Bundan sonrada göreceğimize inanmıyoruz. Bu konu da AK Parti genel Merkezi yöneticilerine kızgınız. Çorum zaten devletten düşen payını diğer illere nazara az almaktadır. Bir de belediyenin yetersizliği Çorum’un için talihsizliktir. Taş binanın ehlinde olmadığını düşünüyoruz” dedi.

 

SON DAKİKA ADAYI

Hatırlanacağı üzere 31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde, AK Parti’nin en son belediye başkan adayını açıklandığı illerin arasında Çorum’da  yer almıştı.

Kimilerin piyangodan çıktı benzetmesi yaptığı Halil İbrahim Aşgın’ın AK Parti Genel Merkezi tarafından Çorum belediye başkanı yapılması Çorumlu AK Partililer ve diğer partililer tarafından sürpriz olarak nitelendirilmişti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ