“TARIMDA YANLIŞ POLİTİKALAR ÇİFTÇİYE KESİLDİ”

Okuduğunuz haber
AK PARTİ STK’LILAR İLE İSTİŞARE YAPTI

VALİ, BELEDİYE’NİN SORUŞTURULMASINA İZİN VERMEDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK PARTİ STK’LILAR İLE İSTİŞARE YAPTI

AK PARTİ STK’LILAR İLE İSTİŞARE YAPTI

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum milletvekili ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

SİYASET      19 Temmuz 2020 - 16:30     0

AK PARTİ STK’LILAR İLE İSTİŞARE YAPTI

 

Toplantıda Ceylan ve Ahlatcı, pandemi süreci ve bu süreçte yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verirken, sivil toplum kuruluşlarından gelen talepleri dinlediler.
Sivil toplum kuruluşlarının Çorum’da çok güzel çalışmalara imza attığını dile getiren Ceylan ve Ahlatcı, “AK Parti kurulduğu günden bu yana istişare kültürüne inanan ve önem veren STK’ların görüş, öneri, talep ve ihtiyaçlarını her daim dikkate alan ve STK’ları her zaman sürece dahil eden bir hareket olmuştur. AK Parti olarak sivil toplum kuruluşlarımızın gücüne inanıyor, son derece değerli görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Bugüne kadar olduğun gibi bundan sonra sivil toplum kuruluşlarımızın yanında olacağız. Ortak akılla Çorum’u hep beraber daha güzel yarınlara taşımak için el birliği içerisinde çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.
Toplantıda AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan AkarÇorum TSO Başkanı Çetin BaşaranhıncalÇOSİAD Başkanı Hayri Şamlı, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki ÖzkubatZiraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve ÇESOB Başkanı Recep Gür hazır bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ