Gergin kurdu yine sinirlendirdiler

Okuduğunuz haber
ALİ SÜLÜK, YALNIZLARI OYNADI

İddia: Bütün iller 'büyükşehir' olacak

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ali Sülük, yalnızları oynadı

Ali Sülük, yalnızları oynadı

İskilip Belediye Başkanı Sülük, dün bir basın toplantısı düzenleyerek, hakkında yapılan usulsüzlük suçlamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

SİYASET      23 Nisan 2021 - 13:03     0

Ali Sülük, yalnızları oynadı

-

Ali Sülük'ün yaptığı basın toplantısında 7 MHP belediye meclis üyesinden sadece ikisinin bulunması ve İskilip MHP İlçe teşkilatından da kimsenin toplantıya katılmayarak kendisine destek vermemesi dikkat çekti.

31 Mart seçimlerinde büyük bir zafer kazanarak göreve başladığı günden itibaren mensubu bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakının zarar görmemesi için büyük çaba gösterdiğini ifade eden Ali Sülük, toplantıda anlattıklarının tamamen kişilere yönelik olduğunu belirterek, MHP’nin ve Cumhur İttifakı paydaşı olan AK Parti’nin kurumsal yapısını bağlamadığına vurgu yaptı.

ALİ SÜLÜK İSKİLİP BELEDİYESİNİ KİMİN YÖNETTİĞİNİ UNUTMUŞ OLACAK Kİ: "SUÇ DUIYURUSU BENİMLE İLGİLİ DEĞİL BELEDİYE İLE İLGİLİ" DEDİ

İskilip belediye başkanı Ali Sülük 5 MHP ve 4 AK Partili belediye meclisi üyesinin usülsüzlük suçlamasıyla ilgili ise yaptığı açıklama da, MHP ve AK Partili Belediye Meclis üyelerinin Savcılığa yaptığı suç duyurusunun kendisi ile ilgili olmadığını, İskilip Belediyesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili olduğunu adına yapılan her hangi bir suç duyurusu ve soruşturmanın olmadığını ileri sürdü.

RotaÇorum olarak Ali Sülük'e soruyoruz, İskilip belediyesini kim yönetiyor? İskilip belediye başkanı kim? İskilip belediyesinde senden başka diğer söz sahipleri ise belediye meclis üyeleri. Senin hakkında suç duyurusunda bulunmadılar ise, meclis üyeleri kendilerine mi suç duyurusunda bulundu?

İSKİLİP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ALİ SÜLÜK'E CEVAP VERECEK

Öte yandan, suç duyurusunda bulunan İskilip belediye meclis üyeleri Ali Sülük'ün dün yaptığı basın toplantısında kendileri ile ilgili söz ettiği iddialar karşısında cevap vermeye hazırlandıkları öğrenildi.

RotaÇorum'u arayan bazı İskilip belediye meclisi üyeleri Ali Sülük'ün ithamlarına karşı yakın bir zamanda yapacakları basın toplantısı ile cevap vereceklerini kaydettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ