BAYRAMDA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Okuduğunuz haber
“ ALLAH ÇOCUKLARIMIN ÖMRÜNÜ ALSIN SİZE VERSİN”
Anasayfa   /    Siyaset    /    “ ALLAH ÇOCUKLARIMIN ÖMRÜNÜ ALSIN SİZE VERSİN”

“ ALLAH ÇOCUKLARIMIN ÖMRÜNÜ ALSIN SİZE VERSİN”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  il ve belediye başkanlarıyla yaptığı video konferans toplantısında, Çorum AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Meryem Demir, Cumhurbaşkanı ile yaptığı konuşmada, Erdoğan’a hitaben, “ Allah çocuklarımın ömrünü alsın size versin” dedi.

SİYASET      22 Mayis 2020 - 22:30     0

“ ALLAH ÇOCUKLARIMIN ÖMRÜNÜ ALSIN SİZE VERSİN”

 

 

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günal,  Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur katıldığı video konferansta, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’dan sonra söz alan Meryem Demir, Erdoğan’a“ Kızmayın sakın ben bir şey söyleyeceğim. İnsan kendi ömründen geçebilir. Ama bazen diyorum ki,çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Meryem Demir’in bu sözlerine karşılık,”Haşa, Allah onları en güzel şekilde yetiştirmek nasip etsin” cevabı verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ