TUNCAY YILMAZ, AŞGIN  LAL OLDU DEMEYE GETİRDİ

Okuduğunuz haber
AŞGIN’IN MUMU TUNCAY YILMAZ’A KADAR YANDI

CHP: AŞGIN’IN YÖNETTİĞİ BELEDİYE BATIK DURUMDA

Anasayfa   /    Siyaset    /    AŞGIN’IN MUMU TUNCAY YILMAZ’A KADAR YANDI

AŞGIN’IN MUMU TUNCAY YILMAZ’A KADAR YANDI

2 Temmuz’da yapılan Belediye Meclis toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz’ın Belediye’ye alınan personellerin torpilli alımlarla gerçekleştiğini ifade etmiş, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise, CHP Meclis Grubundan bize önerilen ve şuan farklı birimlerimizde çalışan kardeşlerimizi de işe alıyoruz” şeklinde verdiği cevaba CHP Grubundan yalanlama geldi.

SİYASET      07 Temmuz 2020 - 16:52     0

AŞGIN’IN MUMU TUNCAY YILMAZ’A KADAR YANDI

 

 

Bugün CHP Belediye Meclisi Grubu yaptığı toplantıda bu konu ile konuşan Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Halil İbrahim Aşgın’ın konuşmalarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, Bir tek belediye meclisi üyelerinin dahi  torpille işe adam alma talebinin bulunmadığını vurgulayarak Aşgın’ı ispata davet etti.

NE OLMUŞTU?

2 Temmuz’da yapılan Belediye Meclis toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz’ın Belediye’ye alınan personellerin torpilli alımlarla gerçekleştiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise, CHP Çorum Belediye Meclis Üyeleri arasında adaletlerini tescil edecek kişiler olduğuna dikkat çekerek, “Çünkü bize isim öneriyorlar. Biz diyoruz ki şundan emin olun. Hakkıysa mutlaka girer. Hakkı değilse babamın oğlu olsun girmez. Ve hakkıyla adil bir şekilde CHP Meclis Grubundan bize önerilen ve şuan farklı birimlerimizde çalışan kardeşlerimizin olduğunu açık yüreklilikle ifade ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ