CUMHUR İTTİFAKI MECLİSTE ÇATIRDADI

Okuduğunuz haber
BU BİR, ‘BELEDİYE ÇALIŞIYOR GÖRÜNSÜN’ HABERİDİR

YILMAZ: "DEPREM ÖLDÜRMEZ, RANTÇI ANLAYIŞ ÖLDÜRÜR"

Anasayfa   /    Gündem    /    BU BİR, ‘BELEDİYE ÇALIŞIYOR GÖRÜNSÜN’ HABERİDİR

BU BİR, ‘BELEDİYE ÇALIŞIYOR GÖRÜNSÜN’ HABERİDİR

Köy muhtarları bile köylerine kasis yapılırken, 270 bin nüfuslu kenti yöneten Halil İbrahim Aşgın, belediye basın birimine caf-caflı bir haber yaptırarak kasis yaptırdığını Çorum kamuoyuna duyurdu…

GÜNDEM      07 Kasim 2020 - 12:42     0

BU BİR, ‘BELEDİYE ÇALIŞIYOR GÖRÜNSÜN’ HABERİDİR

 

Çorum Belediyesi, araçların hız limitlerine uyması ve yayaların yayageçitlerinden daha güvenli geçişini sağlamak amacıyla şehrin birçok noktasında hız kesici kasis uygulaması yapmaya devam ediyor. Hız limitine uymayan araçların yaya ve diğer araçların can ve mal güvenliğinin tehlikeye atmasını engellemek için birçok noktada kasis çalışması yaptıklarını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Bizim için vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyin ötesindedir. Trafiğin tehlikeli olabileceği noktaları tespit ederek asfalt malzemeden ve standartlara uygun hız kesici kasisleri buralara hızlı bir şekildeyaptık.” dedi. Cengiz Topel Caddesi-Esnaf Evleri Cami önü, Küçük Abdullah Caddesi Kavşağı, Kıbrıs Caddesi Kavşağı, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi, Cemilbey Caddesi-Hasanpaşa Göğüs Hastanesi önü, Eşref Hoca Caddesi, Milli Eğitim Müdürlüğü Kavşağı, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Selçuk Caddesi, Kapaklı 1.Cadde ve Varinli Caddesi’nde yeni hız kesici kasis çalışması yaptıklarını belirten Başkan Yardımcısı Candan, başka noktalarda da bu çalışmalara devam edeceklerini dile getirerek zamanla yıpranan eski kasislerin de onarımlarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ