ÇORUM FK’NİN KUPADAKİ RAKİBİ ALTINORDU

Okuduğunuz haber
CUMHUR İTTİFAKI MECLİSTE ÇATIRDADI

BU BİR, ‘BELEDİYE ÇALIŞIYOR GÖRÜNSÜN’ HABERİDİR

Anasayfa   /    Siyaset    /    CUMHUR İTTİFAKI MECLİSTE ÇATIRDADI

CUMHUR İTTİFAKI MECLİSTE ÇATIRDADI

Bugün yapılan Çorum belediyesi  meclisi toplantısında Cumhur İttifakı ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AK Partili Muhammet Fatih Temur arasında sert tartışmalar yaşandı.

SİYASET      06 Kasim 2020 - 20:40     0

CUMHUR İTTİFAKI MECLİSTE ÇATIRDADI

 

Turgut Özal Konferans Salonu’nda AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı İsmail Bölükbaş başkanlığında yapılan toplantıda, Çorum’da olası bir depremde ihtimaller üzerine görüşüldü. 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Abdulhaluk Çatalpelit, yapılan çürük yapıların inşaat mühendislerinin sorumsuzluğundan da kaynaklandığını ileri sürünce, AK Partili Meclis üyesi Muhammet Fatih Temur’dan itiraz geldi.

Bunun üzerine konuşan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammet Fatih Temur, “Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde statik hesaplar yapılıyor. Belediyeler de kontrol yaparken bu yönetmeliğe göre kontrol yapıyor. Kimse kafasına göre iş yapmıyor. Tüm inşaat mühendislerini zan altında bırakıyorsunuz” dedi.

Daha sonra Abdulhaluk Çatalpelit ile Muhammet Fatih Temur arasındaki sözlü tartışma oturdukları yerden devam edince, her iki parti üyelerinin araya girmesiyle tartışma sonlandırıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ