MURAT GÜNAY, BU NEYİN ZAFERİDİR, 1 MİLLETVEKİLİ 40 BİN OY NEREYE GİTTİ?

Okuduğunuz haber
BU FOTOĞRAF REKTÖR OLACAK ŞAHSIN REFERANSIDIR!

İSTENMİYORSUN DÜŞ ÇORUM'UN YAKASINDAN ARTIK

Anasayfa   /    Gündem    /    BU FOTOĞRAF REKTÖR OLACAK ŞAHSIN REFERANSIDIR!

BU FOTOĞRAF REKTÖR OLACAK ŞAHSIN REFERANSIDIR!

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk dün TBMM Başkanı seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u yeni görevinden dolayı ilk kutlayan isimler oldu.

GÜNDEM      08 Haziran 2023 - 21:35     0

BU FOTOĞRAF REKTÖR OLACAK ŞAHSIN REFERANSIDIR!

 

Bu fotoğrafı görenler, Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne tekrardan Prf.Dr. Ali Osman Öztürk’ün getirileceğinin işareti olarak algıladı

ÇORUM YÖNETİMİNDE ÇORUMLULARIN SÖZ HAKKI YOK MU?

Yine, bu fotoğraf, Çorum’da ki AK Parti üst düzey siyasetçilerin ve Çorumluların, Ali Osman Öztürk’ü tekrardan Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne getirilmesine karşı çıkmasına rağmen, Çorum’un yönetiminde, ne Çorumlu siyasetçilere ne de Çorumlulara söz hakkı tanınmayacağının işareti olarak görülüyor.

Zira, Hitit Üniversitesi rektörlüğene ikinci dönem içinde aday olan Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un üniversiteden öğrencisi olduğu ve bir süre basın danışmanlığını yaptığı biliniyor.

Yeter artık, Çorumlu olmayanlar Çorum’dan çeksin elini.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ