BU FOTOĞRAF REKTÖR OLACAK ŞAHSIN REFERANSIDIR!

Okuduğunuz haber
İSTENMİYORSUN DÜŞ ÇORUM'UN YAKASINDAN ARTIK

MUHTARLAR DAVASINDA ALINAN CEZALAR  ONAYLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    İSTENMİYORSUN DÜŞ ÇORUM'UN YAKASINDAN ARTIK

İSTENMİYORSUN DÜŞ ÇORUM'UN YAKASINDAN ARTIK

Yakın bir zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 20 üniversitenin rektörü değişti

GÜNDEM      21 Haziran 2023 - 21:40     0

İSTENMİYORSUN DÜŞ ÇORUM'UN YAKASINDAN ARTIK

 

Bilindiği gibi Hitit Üniverssitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Osman Öztürk’ün görev süresi bitti.Hitit Üniversitesi’ne de görev süresi biten Prof.Dr. Ali Osman Öztürk’te aralarında olmak üzere çok sayıda rektör adayı başvuru yaptı.

Görev yaptığı süre içerisinde Hitit Üniversitesi’ni Çorum’dan Çorumlulardan bağını koparan, üniversitenin gelişmesinde önünü tıkayıp, başarısız bir yönetim gösteren Ali Osman Öztürk’ün tekrardan bir 4 yıl daha rektörlük yapmasına Çorumluların artık tahammülü kalmadı.

🔴SİYASİLER İSTEMİYOR

Rota Çorum’un edindiği bilgilere göre Çorum için söz sahibi olan AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili Çorumlu siyasiler Ali Osman Öztürk’ün bir daha Hitit Üniversitesine rektör olarak atanmasını istemiyor.

Bunu Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı sesli olarak dile getirirken AK Partili siyasiler Ali Osman Öztürk’e karşı olduklarını sadece siyasi kulislerde belirtmeleri dikkat çekiyor.

KİMİN DEDİĞİ OLACAK⁉️

Yukarıda Çorum’da söz sahibi siyasilerin Ali Osman Öztürk’ü istemediklerini ifade ettik.

Ancak, Ankara’da görev yapan ve Çorumlu olmayan bazı siyasi parti yetkililerinin Hitit Üniversitesi rektörlüğüne atama konusunda söz sahibi olmaları halinde Hitit Üniversitesinin 4 yıl önce başlayan kötü gidişatı devam edecek gibi gözüküyor.

Çorumluların dediği olmaz ise, maalesef yine, hem Üniversite hem Çorum ve dolayısıyla Çorumlular bir kez daha kaybetmiş olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ