SUUDİ ARABİSTAN BU YIL HACI ADAYLARINI KABUL ETMEYECEK

Okuduğunuz haber
ÇEVREYİ RAHATSIZ EDEN ARAÇLARA CEZA YAĞDI

UĞURLUDAĞ’DA KAYMAKAM BU FİDANLARI NİYE SÖKTÜRDÜ?

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇEVREYİ RAHATSIZ EDEN ARAÇLARA CEZA YAĞDI

ÇEVREYİ RAHATSIZ EDEN ARAÇLARA CEZA YAĞDI

Çorum’da trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler sıklaştırılarak çevreyi rahatsız eden 141 araca ceza kesildi. Ayrıca 45 araç trafikten men edildi.

GÜNDEM      22 Haziran 2020 - 23:47     0

ÇEVREYİ RAHATSIZ EDEN ARAÇLARA CEZA YAĞDI


 

Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması ve üzücü hadiseler ile karşılaşılmaması amacıyla, son bir haftada Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu şok uygulamalarda il merkezinde toplam: 6.520 araç denetlendi.
2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddesi gereğince 141 araca Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenmiş, 45 araç ise trafikten men edilmiştir” denildi.
Açıklamada, “İl geneli trafik kazalarının önlenmesi, trafik kurallarına uyma düzeylerinin en üst seviyeye çıkarılması, kaza sonucu meydana gelen ve yaralanmaların azaltılması ile denetim faaliyetleri yoluyla sürücüler üzerindeki algılanan yakalanma riski duygusunun artırılması için; ilimizin değişik bölgelerinde değişik saatlerinde şok uygulamaların artarak devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ