MİLLİ EĞİTİME KALEM BIRAKTILAR

Okuduğunuz haber
SUUDİ ARABİSTAN BU YIL HACI ADAYLARINI KABUL ETMEYECEK

ÇEVREYİ RAHATSIZ EDEN ARAÇLARA CEZA YAĞDI

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    SUUDİ ARABİSTAN BU YIL HACI ADAYLARINI KABUL ETMEYECEK

SUUDİ ARABİSTAN BU YIL HACI ADAYLARINI KABUL ETMEYECEK

Suudi Arabistan, Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl yurt dışından hacı adayı kabul etmeyeceğini duyurdu. Diyanet İşleri, "2020 yılında kura sonucu hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlarımızın kura hakları korunacaktır" açıklamasını yaptı.

SAĞLIK      22 Haziran 2020 - 23:40     0

SUUDİ ARABİSTAN BU YIL HACI ADAYLARINI KABUL ETMEYECEK

 

 

Suudi Arabistan, yeni tip korona virüsü (Covid-19) nedeniyle bu yıl hac ibadetini sadece ülkede yaşayanlarla sınırlı tutacağını, yurt dışından hacı adayı kabul etmeyeceğini duyurdu.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, 180’den fazla ülkeye yayılan Covid-19 vaka sayısının 7 milyonu aştığı ve yarım milyona yakın insanın bu salgından yaşamını yitirdiğine dikkat çekildi.

Dünya genelinde insanları salgına karşı koruyacak bir aşı veya etkili bir ilacın henüz bulunmadığı belirtilen açıklamada, sosyal mesafeyi koruma imkanlarının zor olduğu ortamlarda salgının hızla yayıldığı kaydedildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ