TRAFİK SİGORTASINDA DÜZENLEME: KÖTÜ SÜRÜCÜYE YÜZDE 200’E VARAN ZAM

Okuduğunuz haber
CHP’LİLER ÖN SEÇİM İSTİYOR TAHTASIZ  TOMBALADAN ÇIKMAYI BEKLİYOR

ÇORUM’DA VEKİL ADAYLARINI VATANDAŞ BELİRLEYECEK

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP’LİLER ÖN SEÇİM İSTİYOR TAHTASIZ  TOMBALADAN ÇIKMAYI BEKLİYOR

CHP’LİLER ÖN SEÇİM İSTİYOR TAHTASIZ  TOMBALADAN ÇIKMAYI BEKLİYOR

Cumhuriyet Halk Partililer Çorum’da  2023 seçimlerinde milletvekili adaylarının belirlenme sürecinin ön seçim ile yapılması taraftarı.

SİYASET      17 Kasim 2022 - 22:16     0

CHP’LİLER ÖN SEÇİM İSTİYOR TAHTASIZ  TOMBALADAN ÇIKMAYI BEKLİYOR

 

 

Seçimlere her gün biraz daha yaklaştığımız bu günlerde CHP Çorum örgütlerinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Yapılacak genel seçimlerde milletvekilleri adaylarının ön seçimle belirlenmesi amacıyla bazı aday adaylarının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine konuyla ilgili görüş bildirip adayların ön seçimle belirlenmesinden yana oldukları yönünde.

 

TAHTASIZ, ÖN SEÇİM İSTEMİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesine karşı olduğu, adayın genel merkez tarafından belirlenmesinden yana tavır takındığı ifade edildi.

CHP’liler Mehmet Tahtasız’ın kendisinin milletvekili adayı olacağı ancak ön seçim istemediğini ifade ederlerken, Tahtasız’ın delegeler bazında Çorum örgütünde bir karşılığının olmadığı bu nedenle böyle bir yol çizdiğini iddia ettiler.

 

BİR GRUP PARTİLİ GENEL MERKEZE GİDECEK

2023 ‘de yapılacak seçimlerde Çorum’da milletvekili adayının ön seçimlerle belirlenmesini isteyen bir grup partililerin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne gideceği öğrenildi.

Genel Merkez’e gidecekler arasında bazı ilçe başkalarınında olacağı partideki demokratik sistemi bozmamak için Çorum’da aday belirleme sürecinin ön seçimle yapılmasını isteyecekleri belirtildi.

İDDİA: TAHTASIZ CHP’DE Kİ BİRLİKTELİĞİ BOZDU

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum teşkilatında yıllardır görev yapmış partililer Rota Çorum’a yaptıkları açıklamada, Mehmet Tahtasız’ın il başkanı seçilmesiyle birlikte partililer arasında birlikteliğin bozulduğunu bunun en büyük sebebinin ise Tahtasız’ın  tavır ve davranışlarından  kaynaklandığını iddia ettiler.

 

Bununda Mehmet Tahtasız’ın il başkanı olacak yeteneğe ve beceriye sahip olmamasından kaynaklandığını ileri süren CHP’liler, parti il örgütünün bu haliyle yapılacak genel seçimlerde partilerinin Çorum’da başarı sağlamasının mümkün olmadığını ifade ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ