KAMU HİZMETLERİ DEĞERLENDİRMESİ

Okuduğunuz haber
“ÇORUM’UN ARTIK MECLİSTE SESİ VARDIR”
Anasayfa   /    Siyaset    /    “ÇORUM’UN ARTIK MECLİSTE SESİ VARDIR”

“ÇORUM’UN ARTIK MECLİSTE SESİ VARDIR”

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de ikinci kez gündem dışı söz alarak Çorum’un sorunlarını dile getiren İYİ Parti Ankara Milletvekilleri Şenol Sunat’a teşekkür etti.

SİYASET      21 Subat 2020 - 12:14     0

“ÇORUM’UN ARTIK MECLİSTE SESİ VARDIR”

 

 

Milletvekili Sunat’ın konuşmasında Çorum’un havaalanından demiryoluna, soğan üreticilerinden kiremit ve tuğla fabrikaları olmak üzere birçok sorununu Meclis gündemine taşıdığını belirten Özsaçmacı, “Çorum’un sorunları ile dertlenen ve her fırsatta TBMM’de dile getiren vekilimize hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunuyorum. Çorum’daki elevay vekillere umarız örnek olur” dedi.

Milletvekillerinin Çorum’un sorunlarını meclis kürsüsünden seslendirmesinin Çorum halkı tarafından da oldukça memnuniyetle karşılandığını vurgulayan Özsaçmacı, “Hemşerilerimizin derdi bizim derdimizdir. Çorum’un artık Meclis’te sesi vardır ve susmayacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ