“HÜKÜMETİN, EN MÜHİM SIĞINAĞIMIZ OLAN AİLENİN SAPKIN ANLAYIŞLARDAN KURTARILMASI ÇABASINI DESTEKLİYORUZ”

Okuduğunuz haber
ERBAKAN ALTILI MASAYA SALLADI: BU ÜLKEYE BUNLARDAN HAYIR GELMEZ”

TRAFİK SİGORTASINDA DÜZENLEME: KÖTÜ SÜRÜCÜYE YÜZDE 200’E VARAN ZAM

Anasayfa   /    Siyaset    /    ERBAKAN ALTILI MASAYA SALLADI: BU ÜLKEYE BUNLARDAN HAYIR GELMEZ”

ERBAKAN ALTILI MASAYA SALLADI: BU ÜLKEYE BUNLARDAN HAYIR GELMEZ”

Çorum'da konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim arifesinde muhalefetin Amerika ve İngiltere ziyaretlerinin kendilerini endişeye sevk ettiğinin altını çizerek, “Millet İttifakı’nın şimdiden daha ortaya koydukları fikirler, hedefler; bu millete, bu ülkeye bunlardan hayır gelmeyeceğini açıkça ortaya koyuyor” dedi.

SİYASET      13 Kasim 2022 - 12:50     0

ERBAKAN ALTILI MASAYA SALLADI: BU ÜLKEYE BUNLARDAN HAYIR GELMEZ”

 

 

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan, MKYK Üyesi Mehmet Aşıla’nın oğlunun düğününe katılmak üzere Çorum’a gelen partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Erbakan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. “Mevcut iktidarı emekli ederken 6’lı masayı getirmiş olursak bir başka felakete gitmiş oluruz” diyen Erbakan, “İktidar emekli olacakta yerine ne gelecek? 6’lı masa mı gelecek? Elbette ki hayır. 6’lı masa bugün gelir gelmez İstanbul Sözleşmesini geri getireceğim, LGBT’lilere haklarını geri vereceğim, diyor. 6’lı masanın en önemli aktörü CHP, din dersini zorunlu olmaktan çıkarmamız gerekir, diyor. 5-6 yaşındaki okul öncesi çocukların Kur'an öğrenmesi Taliban zihniyetidir, çağdışılıktır, diyor. Bu yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktır. Biz mevcut iktidarı emekli ederken 6’lı masayı getirmiş olursak bir başka felakete gitmiş oluruz." diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ