DİMYAT’A PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN MI OLMAK İSTEMİYOR?

Okuduğunuz haber
GÜNÜN FIKRASI ÜMİT ER’DEN GELDİ: BİRLEŞİP GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ

BAŞARANHINCAL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MI?

Anasayfa   /    Siyaset    /    GÜNÜN FIKRASI ÜMİT ER’DEN GELDİ: BİRLEŞİP GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ

GÜNÜN FIKRASI ÜMİT ER’DEN GELDİ: BİRLEŞİP GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Ümit Er, bugün ilginç bir açıklamaya imza attı, partilileri tepki gösterdi.

SİYASET      19 Ocak 2023 - 19:45     0

GÜNÜN FIKRASI ÜMİT ER’DEN GELDİ: BİRLEŞİP GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALIYIZ

 

 

Ümit Er, Çorum’da ki partililerine ve meclis üyelerine her defasında milletvekili aday adayı olacak Mehmet Tahtasız’ın yanında olduğunu beyan ederek tarafgil bir tutum sergilerken, bugün yaptığı basın açıklamasında AK Parti hükümetine karşı birleşmekten, güçbirliği oluşturmaktan söz etti.

CHP İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanı Ümit Er’in başkanlığında bugün parti binasında yapıldı.

Kendi yaptıkları ile partisindeki birlik beraberlikten  bi haber olan Ümit Er, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “20 yıldır yönettikleri ülkemizi uçurumun kenarına sürükleyen, ekonomik buhranı artıran bu hükümetten kurtulmanın tek yolu birleşmekten, güçbirliği oluşturmaktan geçtmektedir. Her türlü bölünmelerin ülkemizin geleceğine zarar vermektedir” dedi.

Toplantıya; İl Başkanı Ümit Er, Merkez  İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Parti Eğitim Sorumlusu ve Belediye Meclis Üyesi Nazik Bulut, İl ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Başkanları katıldI.

ÜMİT ER’E PARTİLİLERİNDEN TEPKİ

Ümit Er’in bu açıklaması sonrası Rota Çorum’un arayan bazı Cumhuriyet Halk Partililer, Er’in parti içerisinde  taraflı tutumu varken, partide birlik beraberliği sağlayamazken, milletvekili aday adayı olması beklenen Mehmet Tahtasız’ın yanında açık açık yer aldığını ifade ederken AK Parti’ye karşı nasıl birlik beraberlik içerisinde mücadele edileceğini sordular.

“ESKİ İL BAŞKANININ GÖLEGESİNİN ALTINDA BU İŞ OLMAZ”

Önce parti içerisinde birlik beraberliğin sağlanmasını isteyen CHP’liler,” Ümir Er, göreve getirildikten hemen sonra, parti içerisindeki tutumu, yine parti içerisindeki sözlü ve fiili eylemleri ile bugün sarf ettiği sözler, çelişki oluşturmaktadır.

Partimizin sadece milletvekili aday adayı Mehmet Tahtasız olmayacak, birçok aday adayımız olacağını kendiside bilmesine rağmen işe başlarkenTahtasız’dan yana tutum sergilemiştir. Kendisi Mehmet Tahtasız’dan yana olduğunu bazı meclis üyelerine ve il yönetim kurulu üyelerine deklarada etmiştir. Çorum’da AK Parti ile ancak parti içerisindeki birlik ve beraberlikle mücadele edilebilir. Bu da Ümit Er’le olmayacak gibi görünüyor. Eski il başkanı Mehmet Tahtasız’ın gölgesi altındaki bir il başkanıyla hiç olmaz” ifadelerini kullandılar.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ