2 LİRALIK EKMEĞİ 1 LİRADAN SATIYOR

Okuduğunuz haber
KARATAY’IN GLUTENSİZ EKMEKLERİ ÇORUM’DA

BÜYÜK ÖNDER SAYGIYLA ANILDI

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    KARATAY’IN GLUTENSİZ EKMEKLERİ ÇORUM’DA

KARATAY’IN GLUTENSİZ EKMEKLERİ ÇORUM’DA

Glutensiz ekmek, simit ve kurabiye gibi çeşitli ürünleri üreten Konya Karatay Belediyesi’nin glutensiz ekmekleri artık Çorum halkının hizmetine de sunuldu.

SAĞLIK      09 Kasim 2020 - 13:21     0

KARATAY’IN GLUTENSİZ EKMEKLERİ ÇORUM’DA

 

Çorum Çölyak Derneği yönetimi ve Çorum Belediyesi yetkililerinin ortak çalışmaları ile Karatay Belediyesi ilgilileriyle anlaşılması sonucunda, belirlenen halk ekmek büfelerinde perşembe günleri ”Glutensiz Ekmek’ satışına başlandı.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Fatma Müjgan Demir,”Çorumlu vatandaşlarımızla bu güzel glutensiz ekmekleri buluşturan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Başkan Yardımcısı Osman Ciğer beyleri yürekten tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aynı zamanda Karatay Halk Ekmek İşletme Müdürü Gıda Mühendisi Erdem Paşa beye de teşekkür ediyorum. Glutensiz beslenenlere ve Çölyaklılara verdikleri bu büyük hizmetlerden dolayı Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşkın ve emeği geçen belediye yetkililerine de çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır İstanbul Belediyesi’nin ürettiği glutensiz ekmekler getirtilip, belirlenen halk ekmek büfelerinde cuma günleri halkımızın hizmetine sunuluyordu. Ancak bazı istenmeyen olumsuzluklar ve ulaşım sorunları mevcuttu. Karatay Belediyesi’nin glutensiz ekmekleri kargo ulaşım problemi olmadan 1 günde getirilmeye başlandı. Bu ekmekleri deneyen üyelerimiz genel olarak çok memnun kaldılar. Gene aynı büfelerden Perşembe günleri halkımız Karatay Belediyesi’nin glutensiz ekmeklerini alabilir. Böyle hayırlı hizmetlerin devamını diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ