KADEŞ MEYDANI'NDA CUMA NAMAZI

Okuduğunuz haber
KAYIP KADIN DRONE İLE BULUNDU

OSMANCIK’TA KAZA: 2’Sİ AĞIR 6 YARALI

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    KAYIP KADIN DRONE İLE BULUNDU

KAYIP KADIN DRONE İLE BULUNDU

Osmancık'ta kaybolan yaşlı kadın jandarma ve afat ekiplerini harekete geçirdi. Gece boyunca aranan yaşlı kadının sabah saatlerinde havadan drene ile yapılan arama sırasında arazide bitkin halde bulundu.

SAĞLIK      04 Haziran 2020 - 13:41     0

KAYIP KADIN DRONE İLE BULUNDU

 

 

Olay Osmancık ilçesine bağlı Fındık Köyü'nde yaşandı. Köyde yaşayan 80 yaşındaki S.Ç. isimli kadının akşam eve dönmemesi üzerine yakınları ilçe jandarma komutanlığını arayarak yardım istedi. İhbar üzerine köye giden Jandarma ve Çorum AFAD Arama Kurtarma ekibi arama çalışması başlattı. Köyün çevresindeki ormanlık alanı iz takip köpeklerinin de yardımıyla  gece geç saatlere kadar arayan ekipler sonuca ulaşamadı.  Yağan yağmur ve hava şartlarının zorluğu nedeniyle arama çalışmalarına ara veren ekipler havanın aydınlanması ile birlikte çalışmalara yeniden başladı. Kayıp S.Ç., ekiplerin havadan drone ile yaptığı arama sırasında köyün 2 kilometre uzağındaki arazide tespit edildi. Yaşlı kadının bulunduğu bölgeye giden ekipler S.Ç.'yi bitkin halde buldu.

Sağlık ekiplerinin yardımıyla sedyeyle taşınarak evine getirilen yaşlı kadın, yapılan kontrollerin ardından yakınlarına teslim edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ