MHP’DEN İSTİFA EDENLERİ HAİNLİKLE SUÇLADILAR

Okuduğunuz haber
KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

KPSS SORULARINDA ‘ŞİFRELEME’ İDDİASI

Anasayfa   /    Ekonomi    /    KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Et ve Süt Kurumu’nun kuzu eti fiyatına yüzde 25 indirim uygulayacağını açıkladı

EKONOMİ      05 Agustos 2022 - 10:58     0

KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM


5 Ağustos tarihi itibarı ile Et ve Süt Kurumu mağazalarında satılan kuzu fiyatlarında yüzde 25 indirim uygulanacak. Koyun, kuzu ve toklu etlinde geçerli olacak indirimle birlikte yeni fiyatlar şöyle, gövde kuzunun kilosu 98 lira, kuzu pirzolanın kilosu 137 lira, kuzu gerdanın kilosu 86 lira. 

DÜŞÜK MALİYETLİ KIRMIZI ET TÜKETİMİ SAĞLANACAK
Et ve Süt Kurumu’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Halkımızın uygun fiyatlarla kaliteli kuzu eti tüketmesi sağlanacak. Et ve Süt Kurumu, kampanya ile koyun kuzu eti tüketiminde farkındalık oluşturmayı da amaçlıyor. Ülkemizin mera ve arazi yapısının küçükbaş hayvancılığa daha uygun olması nedeniyle küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi, meralarımızdan daha fazla yararlanılarak düşük maliyetli kırmızı et üretimi sağlanmış olacak. Hem üreticimiz hem tüketicimiz kazanacak. Maliyetler dikkate alınarak belirlenen fiyattan üreticilerimizden satın alınacak küçükbaş hayvanlar, Et ve Süt Kurumuna ait satış mağazalarında vatandaşlarımıza uygun fiyattan ulaştırılacak." ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ