ÇESOB’TA KRİTİK GELİŞME: RECEP GÜR, GENEL SEKRETER ARSLAN’I GÖREVDEN ALDI

Okuduğunuz haber
MHP’DEN İSTİFA EDENLERİ HAİNLİKLE SUÇLADILAR

KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP’DEN İSTİFA EDENLERİ HAİNLİKLE SUÇLADILAR

MHP’DEN İSTİFA EDENLERİ HAİNLİKLE SUÇLADILAR

Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkan Yardımcısı Nurullah Müstet ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Özkaleli’nin bugün yaptıkları istifa açıklamaları sonrası Çorum MHP İlçe başkanları biraraya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptılar.

SİYASET      02 Agustos 2022 - 21:11     0

MHP’DEN İSTİFA EDENLERİ HAİNLİKLE SUÇLADILAR

 

Çorum MHP’li ilçe başkanları bugün yapılan istifalarla ilgili yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verdiler.

 

Basın aracılığıyla yapılan açıklamalarla partimizden istifa ettiklerini belirten, ancak asıl hedefleri planlı ve sistematik bir biçimde partimize ve partimizin kurumsal kimliğine zarar vermek olan, kurt postu giymiş yalancı çakallara karşı Çorum’daki tüm ilçe başkanları olarak ortak basın açıklamamızdır.

Ülkücüyüm ama, teşkilatımın emrindeyim ama, liderimin çizgisindeyim ama, diye başlayan süslü cümlelerle sözde istifa ettiklerini açıklayan ‘sözde ülkü devleri’ bizler sizin kimlere hizmet ettiğinizi, nasıl ayak oyunları çevirdiğinizi iyi biliyoruz. Şahsi menfaatler uğruna gaflete düşüp Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin Çorum'u emanet ettiği sayın İl Başkanımızı beğenmediğinizi ifade ederek Liderimizin sözünün kendinizin nezdinde yok hükmünde olduğunu beyan ediyorsunuz. Üstelik de bunu kendinizi bir ‘ülkü deviymiş gibi’ lanse etmeye çalışarak yapıyorsunuz.

Önce kendi benliğinizi bulmaya çalışın. Sizler laflarınızdaki gibi ülkücü müsünüz? yoksa zillete hizmet eden birer hain misiniz? öncelikle buna bir karar verin.

Saygıdeğer kamuoyuna açık beyanımızdır.

Bizler ilçe başkanları olarak, liderimizin ve liderimizin Çorum'daki gölgesi olan İl Başkanımız Agah KARAPIÇAK beyin emrindeyiz. Bu tür ayak oyunlarıyla bir yere gelebileceklerini zanneden gafillerinde dimdik karşısındayız. Zillete payandalık yapanlara sesleniyoruz ne yaparsanız yapın partimizin yükselişini engelleyemeyeceksiniz 2023 hedeflerimizi sabote edemeyeceksiniz.

Zilletin truva atlığını yapmaya çalışanlara rağmen, Zillete inat, Kandile İnat, Dış Mihraklara inat biz yine

Başaracağız...!

Başaracağız...!

Başaracağız...!

 

Reşit Büzkaya Merkez İlçe Başkanı, Murat Soruk Kargı İlçe Başkanı, Yasin Şahin Sungurlu İlçe Başkanı, Satılmış Karatağ Osmancık İlçe Başkanı, Ahmet Çörekçi Oğuzlar İlçe Başkanı, Murat Eraslan Ortaköy İlçe Başkanı, Erol Büker Dodurga İlçe Başkanı, Şuayip İpek Uğurludağ İlçe Başkanı, Hüseyin Güneş Mecitözü İlçe Başkanı, Şerafettin Ercoşkun Alaca İlçe Başkanı, Bekir Güngör Bayat İlçe Başkanı, Ali Oran Boğazkale İlçe Başkanı, Ali Alıcı İskilip İlçe Başkanı, Mustafa Çiğdem Laçin İlçe Başkanı

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ