KALE ÇEVRESİ İÇİN TARİHİ GÜN

Okuduğunuz haber
METEOROLOJİ UYARDI: GÜNEŞ GİDİYOR YAĞMUR GELİYOR

ÇALINAN 8 MOTOSİKLETTEN 4’Ü BULUNDU

Anasayfa   /    Gündem    /    METEOROLOJİ UYARDI: GÜNEŞ GİDİYOR YAĞMUR GELİYOR

METEOROLOJİ UYARDI: GÜNEŞ GİDİYOR YAĞMUR GELİYOR

Meteoroloji'nin paylaştığı rapora göre, sıcaklıklar hafta sonu mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Pazartesi günü yağışlı hava geliyor.

GÜNDEM      09 Eylül 2022 - 10:27     0

METEOROLOJİ UYARDI: GÜNEŞ GİDİYOR YAĞMUR GELİYOR

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 - 15 Eylül 2022 tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmini raporunu paylaştı.

Kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları, bugünden itibaren batı kesimlerden başlayarak artacak, hafta sonu mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Pazartesi gününden itibaren ülke genelinde yağışların geri gelmesi bekleniyor. Ülkenin hemen hemen tamamını etkileyecek yağışlı havanın perşembe gününe kadar süreceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin günlük raporuna göre ise; hava sıcaklığı kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ