AHLATCI'DAN BAKAN VARANK'A TEPKİ:ÇORUM'UN TALEBİNE KİMSE LÜKS DİYEMEZ

Okuduğunuz haber
MÜFTÜ ŞOFÖRÜ ENİŞTESİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞTU: UĞRADIĞIM İSTİSMAR CİNSEL TERCİHİMİ DEĞİŞTİRDİ

İSTİSMARDAN YARGILANAN MÜFTÜ ŞOFÖRÜNE 31 YIL HAPİS CEZASI

Anasayfa   /    Gündem    /    MÜFTÜ ŞOFÖRÜ ENİŞTESİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞTU: UĞRADIĞIM İSTİSMAR CİNSEL TERCİHİMİ DEĞİŞTİRDİ

MÜFTÜ ŞOFÖRÜ ENİŞTESİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞTU: UĞRADIĞIM İSTİSMAR CİNSEL TERCİHİMİ DEĞİŞTİRDİ

Çorum'un Kargı ilçesinde yaşanan olayda ilçe müftü şoförü H.B.A., K.T’ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 2 yıl önce tutuklandı. Çorum’un Kargı ilçesinde yaşanan çocuk istismarının sanığı müftü şoförü H.B.A.'nın Çorum 2’inci Ağır Ceza mahkemesinde tutuklu yargılanmasına devam ediliyor. Duruşma savcısı sanık hakkında 18 yıldan az olmayacak şekilde ceza istedi.

GÜNDEM      29 Mart 2022 - 10:32     0

MÜFTÜ ŞOFÖRÜ ENİŞTESİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞTU: UĞRADIĞIM İSTİSMAR CİNSEL TERCİHİMİ DEĞİŞTİRDİ

 

 

Kargı Müftüsü Mahmut Uluşah’ın  şoförü H.B.A aynı zamanda cinsel istismarda bulunduğu K.T’nin üvey eniştesi oluyor. 

Ayrıca, savcı sanık hakkında “çocuğu cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma eylemi” için de 1 yıldan 5 yıla kadar hapis istenerek, bu suçun kendini savunamayacak çocuğa karşı işlenmesi ve cinsel amaçla gerçekleştirilmesi sebebiyle de bir kat ceza artırımı talep etti. Müftü Şoförü H.B.A ise, duruşmalarda kendine atılı suçlamaları kabul etmedi.

Bugün 24 yaşında olan K.T., duruşmalarda şu anda 44 yaşında olan  H.B.A'nın yıllar boyunca cinsel istismarına maruz kaldığını bu istismarın 9-10 yaşlarında başladığını dile getirdi.

Müşteki K.T’nin avukatı Burçin Solmaz Polat, “ Mağdur ifadesinde, istismarın müftülük binasında bulunan arşiv odasında da pek çok kez gerçekleştiğini söyleyip, müftülük binası arşiv odasını ayrıntılarıyla anlatmıştır. Sanığın ses kayıtları da dosyaya sunuldu” demişti.

Davanın karar duruşması 31 Mart 2022  Perşembe günü yapılacak

 “BABA SEVGİSİNİ KULLANARAK İSTİSMAR ETTİ”

ROTAÇORUM’dan Elvan Yılmaz’a konuşan K.T., İlkokul dördüncü sınıva giderken, 9-10 yaşlarında üvey eniştesi H.B.A tarafından ilk kez temaslı bir şekilde istismara uğradığını ifade etti.

 K.T., “Ama bu yaşımda ilk temaslı bir şekilde taciz de bulunurken ben yaşım dolayısıyla ne olduğunu bilmiyordum. Kendisinin benden bir yaş küçük oğlu olduğu için ve benimde annemle babam ayrı olduğundan dolayı kendisini baba profiliyle görüyor ve seviyordum da. Tabi o yaşlarda onu baba profiliyle gördüğümün de bilincinde değildim. Lakin o benim ona karşı olan baba sevgisini kullanarak istismar etti.”

 

“BAŞKASINA SÖYLERSEN AYAKLARININ ALTINI KESER TUZ BASARIM”

H.B.A’nın başkasına söylememe konusunda K.T’yi sürekli tehdit ederek öldürme dahil her türlü tehditte bulunmuş.

“Üvey eniştem H.B.A. her istismarda bulunduğunda, kimseye söylememi istiyor, annenle seni bu köyden atarız göndeririz zaten kimseniz yok. Ayaklarının altını keser tuz basarım, başınıza iş açarım, seni öldürür gebertirim gibi söylemlerle tehtitleri oldu.

Cinsel istismarı ben 9-10 yaşlarımdayken başlayıp hafta da en az 1 kez olmak bazı haftalarda 2 kez olmak şeklinde ben liseye gidene kadar sistematik bir şekil de devam etti. Ben liseyi başka bir ilde okumaya başladığım için 2 3 ayda bir memleketime gidiyordum ve memleketime gittiğim zamanlarda da istismarı devam ediyordu.”

“BENİ UYGUN OLMAYAN BİR BEDENE ALIŞTIRARAK, CİNSEL YÖNELİMLERİMİ DEĞİŞTİRDİ”

 

H.B.A.’nın  müftülük personeli olduğu için müftülük binasında da kendisine istismar da bulunduğunu ileri süren K.T.,   üvey eniştesinin kendisine müftülük binasında ki, depo katında bulunan arşiv odasında defelarca istismarda bulunduğunu aktararak, yaşadıklarının psikolojik ve fiziksel olarak kendinde bıraktığı kötü izlenimle sonuçlanan süreci şöyle anlatıyor.

“Bir çocuk düşünün küçük yaşlarda babasından mahrum kalmış, korumasız günahsız suçsuz bir çocuk. Üvey babamın damadı olması nedeniyle ve benden 1 yaş küçük oğlu olmasından dolayı H.B.A’ı baba profilinde görüyordum. Benim bu eksikliğinden faydalanıp yıllarca istismar da bulundu. 9 yaşında ki bi çocuk cinsellikten ne anlar ki? Hiç bir şey anlamaz. Beni uygun olmayan bir bedene alıştırarak, benim cinsel kimliğimi cinsel yönelimlerimi değiştirdi. Resmen zamanla yavaş yavaş hayatımı ellerimden aldı. Zamanında da çok acılar çektim, hala daha acılar çekiyorum. Cezasını alsa da bende hiçbir şeyi düzeltemeyecek.

Benden aldığı çaldığı çocukluğumu kimse geri veremeyecek. Zamanı geri alıp bir şeyi düzeltemeyecek ama cezasını almasını istiyorum. Olayı ilk olarak lisede okurken  rehberlik danışmanı olan öğretim görevlisi hocama söylemiştim. Ama ilk mahkemeye savcılığa taşınmasında etkisi olan kişi ailemden dayımın oğluna söyledim. Çünkü ailem cinsel yönelimimin değişme sebebinin istismar olduğunu bilmiyordu. Bu yüzden dolayı dışladılar görüşmek istemediler. En sonunda duygusal patlama yaşayıp siz benim ne çektiğimi ne yaşadığımı nereden biliyorsunuz da yargılıyorsunuz beni, diye duygusal patlama sonucu bu acı gerçeği söylemiş oldum.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ