SUNGURLU'DA ÜZÜCÜ KAZA: 2 ÖLÜ

Okuduğunuz haber
AHLATCI'DAN BAKAN VARANK'A TEPKİ:ÇORUM'UN TALEBİNE KİMSE LÜKS DİYEMEZ

MÜFTÜ ŞOFÖRÜ ENİŞTESİ CİNSEL İSTİSMARDA BULUNMUŞTU: UĞRADIĞIM İSTİSMAR CİNSEL TERCİHİMİ DEĞİŞTİRDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI'DAN BAKAN VARANK'A TEPKİ:ÇORUM'UN TALEBİNE KİMSE LÜKS DİYEMEZ

AHLATCI'DAN BAKAN VARANK'A TEPKİ:ÇORUM'UN TALEBİNE KİMSE LÜKS DİYEMEZ

Çorum AK Parti İl başkanı Yusuf Ahlatcı, geçtiğimiz hafta fabrika açılışları için Çorum’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı epki gösterdMustafa Varank’ın Çorumluların havaalanı istediğine, “ Havaalanı lüks bir yatırım, Merzifon havaalanı Çorum’a yeter” diye yanıt vermesine tepki gösterdi.

SİYASET      28 Mart 2022 - 09:31     0

AHLATCI'DAN BAKAN VARANK'A TEPKİ:ÇORUM'UN TALEBİNE KİMSE LÜKS DİYEMEZ

 

AK Parti’nin Gülabibey Mahallesi Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Avukat  Yusuf Ahlatcı, isim vermeden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a göndermede bulundu.

 

Yusuf Ahlatcı, hiç kimsenin Çorumluların talep ettiği bir şeye lüks diyemeyeceğini kaydederek, “Hiç kimse Çorum’da Çorum insanının arzu ve talep ettiği hizmetlere laf söyleyemez” dedi.

 

AKP İl başkanı avukat Yusuf Ahlatcı'nın bu çıkışına  Çorumlular sosyal medya hesaplarından İl başkanı Ahlatcı’ya destek verdi.

 

AHLATCI: İHRACAT REKORLARI KIRAN ÇORUM, HAVAALANINI HAK EDİYOR

 

Konuyla ilgili gazeteci Elvan Yılmaz’a konuşan AK Parti il başkanı Yusuf Ahlatcı, Kastamonu, Yozgat ve Tokat’a havaalanı yapılıp ihracat rekorları kıran Çorum’a yapılmamasının kendilerini üzdüğünü belirtti.

 

Kastamonu, Yozgat, Tokat ve hatta Samsun illerinin toplamında Çorum’un ihracatı daha fazla olsuğunu aktaran İl başkanı Ahlatcı, “ Çorumlular haklı olarak kentlerine havaalanı istemektedir.Bizim talebimize hiç kimse lüks diyemez. Bende bu açıklamayla hemşehrilerimizin sesi olduğuma inanıyorum. Takdir büyüklerimizindir” diye konuştu.

 

NE OLMUŞTU?

 

19 Mart Cumartesi günü 25 tesisin açılışı için Çorum’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş adamlarıyla bir araya geldiği toplantıda havaalanının lüks bir yatırım olduğunu ima ederek, “Merzifon Havaalanı Çorumlulara yeter” demişti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ