İSTENMİYORSUN DÜŞ ÇORUM'UN YAKASINDAN ARTIK

Okuduğunuz haber
MUHTARLAR DAVASINDA ALINAN CEZALAR  ONAYLANDI

MURAT GÜNAY, AK PARTİ GENEL MERKEZİNE REST ÇEKTİ İDDİASI

Anasayfa   /    Gündem    /    MUHTARLAR DAVASINDA ALINAN CEZALAR  ONAYLANDI

MUHTARLAR DAVASINDA ALINAN CEZALAR  ONAYLANDI

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay’ı darp ettikleri iddiasıyla tutuklanan, aralarında köy muhtarlarının da bulunduğu 5 kişinin aldığı hapis cezasını Samsun Bölge İdare Mahkemesi onayladı.

GÜNDEM      18 Eylül 2023 - 19:11     0

MUHTARLAR DAVASINDA  ALINAN CEZALAR  ONAYLANDI

 

 

29 Mart'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre Eskice Köyü Muhtarı Ünal Bozok, Elmalı Köyü Muhtarı Saffet Erdemli, Ovakarapınar Köyü Muhtarı Zeki Oral ile Fatih Yılmaz ve İbrahim Hoşgör, Ramazan yardımı nedeniyle verilecek alışveriş kartları ile ilgili tartıştıkları AK Parti il Başkanı Murat Günay’ı sokak ortasında darp etti.

Murat Günay’ın şikayeti üzerine gözaltına alınan 5 kişi tutuklanarak, cezaevine gönderilirken haklarında “yağmaya teşebbüs” suçundan dava açılmış Çorum 2. Ağır Ceza mahkemesi tarafından Elmalı Köyü Muhtarı Saffet Erdemli ile Eskice Köyü Muhtarı Ünal Bozok'a iyi hal indiriminden 4 yıl 7 ay, eski Çorum Muhtarlar Federasyonu ve Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral, Fatih Yılmaz ve İbrahim Hoşgör'e ise 5 yıl 6 ay ceza vermişti.

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Çorum 2.Ağır Ceza mahkemesinin aldığı kararı onayladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ