KURTLARIN KEÇİLERİNİ TELEF ETTİĞİ AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
“ONLAR LAF, BİZ HİZMET ÜRETİRİZ”

ÇELTİĞİN KALBİ SELE TESLİM!

Anasayfa   /    Siyaset    /    “ONLAR LAF, BİZ HİZMET ÜRETİRİZ”

“ONLAR LAF, BİZ HİZMET ÜRETİRİZ”

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bugün gerçekleştirilen Aile Eğitim ve Danışmanlık Merkezi ile Güngörmüşler Sosyal Tesisi’nin açılış töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİYASET      19 Haziran 2020 - 21:14     0

“ONLAR LAF, BİZ HİZMET ÜRETİRİZ”

 

Ceylan, dün akşam saatlerinde Adalet Bakanı ile görüştüğünü ve bu görüşmeler doğrultusunda Çorum’un yaklaşık 2.5 ay kadar bir süre zarfı içerisinde yeni adliye binasına kavuşacağının müjdesini verdi. Ardından bu zamana kadar verilen hizmetleri dile getiren Ceylan, “Biz Türkiye’nin derdindeyken, pandemi sürecinde sağlık anlamında dünya yıldızı olmuşken, geçmişte SSK ve devlet hastanelerini birleştirirken ayağa kalkıp isyan edenler 2020’ye geldiğimizde ne kadar doğru reformlar yaptığımızı görmüş oldular” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ