VALİ ÇİFTÇİ’NİN İADE  ETTİĞİ KARAR KABUL EDİLDİ

Okuduğunuz haber
REKTÖR BEY NE OLACAK BU ÜNİVERSİTENİN HALİ?

YAŞAR’DAN HUKUK ADALET SEMİNERİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    REKTÖR BEY NE OLACAK BU ÜNİVERSİTENİN HALİ?

REKTÖR BEY NE OLACAK BU ÜNİVERSİTENİN HALİ?

Hitit Üniversitesi devlet üniversiteleri arasındaki sıralamada gerilerde yer alması dikkat çekti.

EĞİTİM      05 Mart 2020 - 19:08     0

REKTÖR BEY NE OLACAK BU ÜNİVERSİTENİN HALİ?

 

 

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı’nın 2019 yılı devlet üniversiteleri ve fakülteleri sıralaması belirlendi. Buna göre 2018 yılında 28’üncü sırada yer alan Hitit Üniversitesi, 2019 yılında 54’üncü sıraya geriledi. 123 devlet üniversitesi içinde de HİTÜ, 105’inci sırada yer aldı.

 

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı Devlet Üniversiteleri ve Fakülteleri'nin 2020 Sıralamasını belirledi.  

Üniversitelerin akademik performansları, proje, araştırma, yayın, tasarım, sergi, patent ve ödül kriterlerine göre yapılan değerlendirme, üniversitelerin başarısını ortaya koyuyor.

Bu sıralamaya göre Hitit Üniversitesi ciddi oranlarda geriledi.

 

Araştırma sonuçlarına göre, tüm devlet üniversiteleri arasında geçtiğimiz yıl 73’üncü sırada bulunan Hitit Üniversitesi, 2020’de 123 üniversite arasında 105’inci sıraya düştü. Yine geçtiğimiz yıl 2006 yılından sonra kurulan devlet üniversiteleri arasında 28’inci sırada olan Hitit Üniversitesi, 2020 verilerine göre 54’üncü sıraya geriledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ