VATAN EVLATLARINA  MÜLKÜNÜ BAĞIŞLADI

Okuduğunuz haber
SAKINMAZ, KİTABIN BAŞINDAN KONUŞTU!

ÖZEL İDARE NE İŞE YARAR?

Anasayfa   /    Siyaset    /    SAKINMAZ, KİTABIN BAŞINDAN KONUŞTU!

SAKINMAZ, KİTABIN BAŞINDAN KONUŞTU!

Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, faizi savunmadıkları gibi eşcinselliği de savunmadıklarını söyledi.

SİYASET      28 Nisan 2020 - 12:30     0

SAKINMAZ, KİTABIN BAŞINDAN KONUŞTU!


 


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın Cuma Hutbesi'nde söylediği sözler üzerinden fırtınalar kopartıldığını ifade eden Sakınmaz, "Zina ve eşcinselliğe karşı kullandığı ifadeler üzerinden tam bir linç kampanyasının hedefi haline gelen başkanımızı destekliyor, bu linç kampanyasını başlatan Ankara ve İzmir Barosunu ve destekçilerini de lanetliyoruz. Mesele Sayın Erbaş'ı savunma meselesi değildir" dedi.

Orhan Sakınmaz, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Faizi savunamayız, zinayı savunamayız, eşcinselliği de savunamayız, İstanbul sözleşmesini de savunamayız, domuz etinin serbest bırakılmasını da savunamayız, ayetlere Bakara-makara diyenleri de savunamayız, Meclis binasında haşa Allah'a edepsizce küfredeni de savunamayız.

Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilatı olarak Çorum İnsani Değerler Platformuna, sivil toplum kuruluşlarına ve Diyanet camiasına hem sitem ediyor hem de tebrik ediyoruz. 

Milli Görüş olarak tam 20 senedir, faizin ve fuhşun, lezbiyenliğin kanunla yaygın hale getirilmesine, İstanbul Sözleşmesinin içeriğine, imani bir şuurla karşı
durduk, hatırlattıkça hatırlattık, söyledikçe söyledik, hemen her yerde hakkı haykırdık.

Bu hatırlatmalar ve söylemler karşısında bir tane ilahiyatçısından müftüsüne, imamından müezzinine kadar tek bir Allah'ın kuluda, zerre miktar destek vermedi, veremedi.  Yaptığımız bu çağrılara adeta AKP'ye ve başındaki liderine hikmet kılıfı uydurarak ömür üzerine ömür, zaman üstüne zaman tükettiler. Milyonlarca gencin, iman ve ahlak ayarı temelden tarumar olduktan sonra Diyanet İşleri Başkanı, nasıl olduysa bu ahlaksızlığa dikkat çeken bir hutbe irad etmiş, Allah'ın hükmünü söylemiştir.

Bizim için mesele Ali Erbaş değil, bir milletin iman ve ahlakıdır! Yahu sizler, Diyanet Başkanının rızası için mi nefes alıyorsunuz, yoksa Allah'ın rızası için mi ? Derdiniz Allah'ın rızası ise bu kanunlar çıkartılırken neden sustunuz, niçin bugün ki gibi meydanlara inip hakkı söylemediniz, bu yasaları çıkaranlara dolaylı da olsa neden destek oldunuz. Bu da bizim kardeşlerimize sitemimizdir. Bu sitemimizi de kardeşlik hukuku olarak görmekteyiz.

Sayın Diyanet İşleri Başkanını her şeye rağmen tebrik eder, Saadet Partisi Çorum Teşkilatı olarak desteklerimizi bildirir, attığı her hayırlı adımlarda da yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizlere çağrımızdır gelin bu ortamı fırsat bilelim. Bbu konuda konuşmak yetmez adım da atılmalı. Dün bir şekilde tahribatın parçası olanlar, bugün tamiratın öncüsü olmak zorundalar. İstanbul Sözleşmesi gibi aileyi hedef alan sözleşmeleri, zina yasasını, faizi, LGBT yasası gibi İslami olmayan tüm yasaları tarihin çöplüğüne gömelim.
Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilatı olarak Cenabı Allah'tan bütün İslam Alemi'nin Ramazanı şeriflerinin hayırlı geçmesini yine memleketimiz de ve tüm dünyada hüküm süren Koranavirüs salgının biran evvel başımızdan def etmesini dileriz."
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ