Bahçeli'den 'Lozan tarihi hezimettir'diyenlere cevap: Güdük akıllılar

Okuduğunuz haber
SARIGÜL: AMPÜL ZAMAN ZAMAN DEĞİŞTİRİLMELİ

Ceylan: Onkoloji hastanesi bölgedeki tüm insanlarımıza hizmet verecek

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sarıgül: Ampül zaman zaman değiştirilmeli

Sarıgül: Ampül zaman zaman değiştirilmeli

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül,AK Parti’nin logosunun ampul olduğunu ve ampulün zaman zaman değiştirilmesi gerektiğini ifade ederek Ankara’ya ev sahibi olarak AK Parti’den anahtarı almaya gideceklerini ifade etti.

SİYASET      24 Temmuz 2021 - 22:45     0

Sarıgül: Ampül zaman zaman değiştirilmeli

 

Türkiye Değişim partisinin fazileti temsil ettiğini ve insanların ortalaması olduğunu anlatan TDP Genel Başkanı Sarıgül,  Eylül’de yapılacak büyük kurultayın ardından TDP’nin seçimlere girmeye hak kazanacağını ifade etti.

 

TDP’nin Türk  siyasetine tozu dumana katmaya geldiğini söyleyen Sarıgül, “ AK Parti’nin logosu ampul. Ampuller zaman zaman değiştirilmelidir. Biz bu ampulu değiştireceğiz ve Ankaraya ev sahibi olarak gidip AK Parti’den ülkenin anahtarını alacağız” dedi.

 

 “TEKRAR KAPANMA OLURSA

ESNAF AYAAKĞA KALKAMAZ”

 

Çorum’da partilileri ile bir araya gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, pandemi de yeni bir dalgadan söz edildiğini, Eylül-Ekim gibi bu dalganın ülkeyi vurması ve tekrar kapanma olması halinde esnafın tekrar ayağa kalkamaz hale geleceğini belirtti.

Herkesi aşı olmaya çağıran Sarıgül, Avrupa ülkelerinde aşılama oranının çok yüksek olmasına rağmen Türkiye’de ikinci aşılarını olmayan çok sayıda vatandaş olduğunu, pandemide tekrar zor zamanlar yaşamamak için aşılanma sayısının artması gerektiğini vurguladı.

“Devletin ışığı sönmesin ancak esnafın da ışığı sönmesin” diyen Sarıgül, çok sayıda esnafın kepenk kapatma ile karşı karşıya kaldığını belirtti.

Sarıgül, esnafı ayağa kaldırabilmek adına esnek çalışma sürecinin tekrar başlamasını istediklerini söyledi.

 

“AVRUPA’DAKİ

BARAJ SİSTEMİ UYGULANMALI”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye’de yapılacak seçimlerde Avrupa’daki baraj sisteminin uygulanması gerektiğini ifade etti.

Seçilecek milletvekillerinin 150 tanesinin partiler tarafından belirlenmesi geri kalanların ise halk tarafından seçilmesine izin verilmesi gerektiğini anlatan Sarıgül, “Bizim milletvekillerimiz halkın acısında da sevincinde de yanlarında olacak. Milletvekili seçilip oy aldığı yere bir daha gelmeyeyim düşüncesi olmaz. Ulusal birlikteliğe inanan, inançlara saygılı laik, Atatürk milliyetçiliğine, ülkenin hudut ve bayrak birliğine inanan insanlarla omuz omuza olacağız” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ