Zamlara gaz lambalı protesto: Lambaya püf de!

Okuduğunuz haber
TANINMIŞ FİRMALAR AHL'Yİ TERK ETTİ

Bahçeli'den 'Lozan tarihi hezimettir'diyenlere cevap: Güdük akıllılar

Anasayfa   /    Gündem    /    Tanınmış firmalar AHL'yi terk etti

Tanınmış firmalar AHL'yi terk etti

Çorum’da büyük bir umutla açılan iş insanı Ahmet Ahlatcı’nın sahip olduğu AHL Alışveriş Merkezi’ni ünlü firmalar terk etti.

GÜNDEM      21 Temmuz 2021 - 16:39     0

Tanınmış firmalar AHL'yi terk etti

 

Ahlatcı Grup tarafından o gün ki,290 milyon TL yatırımla Çorum'da hayata geçirilen, kiralama ve alışveriş merkezi yönetimini JLL Türkiye'nin üstlendiği AHL PARK, 19 Kasım 2016 yılında renkli ve coşkulu bir törenle açıldı.

Çorum’da ilk AVM  olma özelliği taşıyan AHL açılışının ilk yıllarında Çorum ve ilçelerde yaşayan Çorumluların ilgisini çekmişti.

POPÜLER FİRMALAR TERK ETTİ

AHL ilk açıldığında Boyner, HM, Köfteci Ramis ve Hummel gibi popüler firmalar AHL’de şube açarken, bu firmalar daha sonra Çorum’u terk etti.

Yine, Karadeniz bölgesinin mekanik alan anlamında en büyük AVM’si olma özelliğini taşıyan AHL’de, ZARA ve McDonald’s gibi dünyaca ünlü firmalar hiç yer almamıştı.

Diğer bir konu ise, açılışından bugüne yaklaşık 5 yıl geçmesine rağmen, AHL’de ki, dükkanların bir kısmının boş olması.  Tam kapasite ile çalışmaması.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GELMEMİŞTİ

2016 yılının Kasım ayında açılan AHL’ye ilk yıllarında vatandaşlar büyük ilgi göstermişdi.

AHL açılmadan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışa geleceği söylendi. Hatta AHL’nin açılışı bir süre ertelendi. Açılış aylar sonrasına ertelenmesine rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan yine de açılışa katılmamıştı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ