“İŞÇİLER BURADA DELİKANLIYSAN SENDE GEL”

Okuduğunuz haber
TURŞU KURAR GİBİ PARTİ KURUYOR

KARAPIÇAK: TÜRK MİLLETİ DİZ ÇÖKMEYECEK

Anasayfa   /    Siyaset    /    TURŞU KURAR GİBİ PARTİ KURUYOR

TURŞU KURAR GİBİ PARTİ KURUYOR

Mustafa Sarıgül, bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü partinin detaylarını açıkladı. Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'ni aynı isimle partileştirirken, partinin logosu ise iki kalp ve kalpleri bağlayan bir yıldızdan oluşuyor.

SİYASET      17 Aralik 2020 - 13:15     0

TURŞU KURAR GİBİ PARTİ KURUYOR

 

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kurucusu olduğu Türkiye Değişim Hareketi’nin siyasi parti tanıtımı İstanbul’da bir otelde düzenlenen toplantıda açıkladı. Toplantıda partinin ismi, kurumsal kimliği, logosu ve parti müziği kamuoyu ile paylaşıldı.

Sarıgül’ün partisinin ismi Türkiye Değişim Partisi oldu. Logosunda ise iki kalp ve kalpleri bağlayan bir yıldız yer alıyor.

 

BU ONUN İLK PARTİSİ DEĞİL

Şişli Belediye başkanlığı sırasında çok sayıda devlet başkanı tarafından ziyaret edilen Sarıgül, Romanya Cumhurbaşkanı tarafından üstün hizmet madalyası ile ödüllendirildi. 2002 yılında DSP'den istifa ederek İsmail Cem'in liderliğinde kurulan Yeni Türkiye Partisi'ni kurmuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ