Meltem Öztürk Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi açıldı

Okuduğunuz haber
YAMANER, HABERİNE YORUM YAPAN 1800 KİŞİYE DAVA AÇTI

COVİD-19’DAN ÖLEN HASTA: BURASI KERBELA’YA DÖNDÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    YAMANER, HABERİNE YORUM YAPAN 1800 KİŞİYE DAVA AÇTI

YAMANER, HABERİNE YORUM YAPAN 1800 KİŞİYE DAVA AÇTI

Çorum Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Yamaner’in Doç. Esin Güllü’ye hakaret ettiği videosu sosyal medyada tepki çekti. Yüzlerce yorum yapıldı. Yamaner, bu kez de yorum yapan 1800 kişiyi dava etti.

GÜNDEM      22 Aralik 2020 - 11:21     0

YAMANER, HABERİNE YORUM YAPAN 1800 KİŞİYE DAVA AÇTI

 

 

Eski Çorum Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner’in, sosyal medyada dolaşan ve bölüm başkanlarından Doç. Dr. Esin Güllü’ye hakaret ettiği videosuna yorum yapan yaklaşık 1800 kişiye dava açtığı belirtildi. 

Facebook’ta bu kişilerin kurduğu “Profzadeler..” isimli grup katılımcılarına göre yaklaşık 1800 kişi hakkında dava açıldı. Dava açılanlardan biri olan Ali Aktaş’ın, Yamaner hakkında yazdıkları nedeniyle ifadesi alındı. Hakaret suçlamasını kabul etmeyen Aktaş ile Yamaner, mahkeme tarafından uzlaşmaya gönderildi. 

Yamaner’in uzlaşmayı kabul etmemesi sonucu Aktaş hakkında dava açıldı. Aktaş, sosyal medyada dolanan paylaşıma yorum yapan 1800 kişi hakkında dava açıldığını belirterek “Video hâlâ duruyor. Sosyal medyada dolanıyor. Dolandıkça küfür eden, ağır eleştiri yapan herkese dava açıyor. Bu planlı bir tezgâh. Bu kadar kişiden avukat parası alsa dünyanın parası ediyor. Bunun bilinçli şekilde yapıldığını düşünüyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ