Çiftçi,İskilipli Atıf’ı andığı için tepki gösteren yurttaşa dava açtı

Okuduğunuz haber
YILMAZ'DAN AŞGIN'A "BÜTÜN FETÖCÜLER YARGILANIRKEN SİZ NASIL BELEDİYE BAŞKANI OLDUNUZ

Üretici: Soğan fiyatı maliyetinin çok altında

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yılmaz'dan Aşgın'a "Bütün FETÖcüler yargılanırken siz nasıl belediye başkanı oldunuz

Yılmaz'dan Aşgın'a "Bütün FETÖcüler yargılanırken siz nasıl belediye başkanı oldunuz

Çorum Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında CHP Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ın hakkında FETÖ soruşturması açıldığını iddia etti.

SİYASET      08 Eylül 2021 - 19:12     0

Yılmaz'dan Aşgın'a

 

 

Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, görseller göstererek Çorum’da gerçekleştirilen anma törenlerinde HDP'li milletvekillerinin olmasını eleştirdi.

 

HDP’lileri teröre destek vermekle HDP’li vekillerle anma programında yürüyenleri de HDP’ye destek vermekle suçlayan Başkan Aşgın, Çorum Olaylarını anmaya gelen HDP’li vekillerin Kadeş Barış Meydanını kirlettiklerini ifade etti.

 

İsminde barış geçen bir meydanın kirletildiğini belirten Başkan Aşgın, "Kadıncağız Ayakkabıcılar Arastasında Kılıçdaroğlu’nu görünce aklına HDP gelmiş burada bir Nene Hatun gibi Kara Fatma gibi bir kadıncağız Anadolu’nun edebiyle çocuklarıma dokunma demiş. Kim kiminle yol yürüdüğünü görecektir. Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız. Siz HDP ile yol yürüyeceksiniz unutmadık unutturmayacağız diyeceksiniz HDP’lilerle birlikte Kadeş Barış Meydanı ismini verdiğimiz yeri kirleteceksiniz biz de susacağız Hayır” dedi.

"BÜTÜN FETÖCÜLER YARGILANIRKEN SİZ NASIL BELEDİYE BAŞKANI OLDUNUZ?”

 

Belediye başkanının konuşmalarının ardından gündem dışı söz alan CHP Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz, "Biz sizin belediye Başkanı da olduğunu biliyoruz meclisi sizin idare ettiğinize de biliyoruz. Biz sorular sorduk siz başka noktaya getirdiniz soruların cevabını vermediniz. Çöplük arastasındaki ablayla ilgili bir görsel çalıştım geldim o konuyla ilgili CHP meclis üyelerinin ağzından bir laf çıktı mı. Eleştirmek ablamızın hakkıdır. Oy vermez sevmez genel başkanımızı eleştirilebilir. Genel başkanımız çıktı evine misafirliğe bile gidebilirim dedi. Abla başımızın tacı. Bu mecliste kulağını terörle mücadelede bırakmış asker var. Biz CHP Meclis üyeleri adına bıktık artık sırf popülist siyaset olsun. Bir HDP’li varsa bu açıklamayı ona yapın. Müslüman mahallesinde biz de salyangoz sattırmayız. İnsan bunları söylerken yarın yüz yüze bakacağız diye utanır. Hangimizin burada PKK’lıyız. Hangimiz HDP’liyiz hangimizin terör örgütlüğü mensupluğundan soruşturması var. Ama sizin var.  Sayın başkanın var. Bunun belgeleri de var artık yeter. Hakkınızda FETÖ Terör örgütü ile ticari ilişkiye girmekten Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi tarafından dosya hazırlanmış mıdır. İddianamelerde isminiz geçmekte midir sayın başkandan kamuoyu açıklaması bekliyoruz. Ya da FETÖ’nün derneklerine kesilen faturalar bunların tutarları. Bütün FETÖ’cüler yargılanırken siz nasıl belediye başkanı oldunuz hakkınızda dava bile açılmadı. Kimse Cumhuriyet Halk Partisi ve Grubuna bu cümleleri kuramaz” şeklinde ifadede bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ