İKİSİ POLİS ÜÇ KİŞİ TEHDİT VE ŞANTAJDAN TUTUKLANDI

Okuduğunuz haber
CHP ALTI NOKTAYI ZİYARET ETTİ

RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP ALTI NOKTAYI ZİYARET ETTİ

CHP ALTI NOKTAYI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için gereken düzenlemelerin yapılmasını isteyerek, engelli sorunlarının karşılıklı anlayış ve toplumsal farkındalık ile çözülebileceğini söyledi.

SİYASET      18 Ekim 2020 - 18:30     0

CHP ALTI NOKTAYI ZİYARET ETTİ


 

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, beraberindeki partililerle birlikte 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Farkındalık ve Güvenlik Günü nedeniyle Altı Noktar Körler Derneği Çorum Şubesi’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Şaban Kabakçı ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Tahtasız ve beraberindekiler, farkındalık yaratmak ve bir nebze olsun engellilere yardımcı olmak amacıyla görme engellilere 5 adet beyaz baston hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP heyetine teşekkür eden Dernek Başkanı Kabakçı, “bizler kimseye muhtaç olmadan gezip-dolaşmak, gündelik işlerimizi halletmek istiyoruz. Bunun için toplumsal farkındalığa ihtiyacımız var. Kaldırımlar, merdivenler, yollar, binalar, toplu ulaşım araçları engellilerin yaşantısına göre dizayn edilmelidir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ