YAŞAR ANAÇ FETÖ’DAN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Okuduğunuz haber
HAMAM SUYUYLA DOST GÖNÜLLÜYOR
Anasayfa   /    Siyaset    /    HAMAM SUYUYLA DOST GÖNÜLLÜYOR

HAMAM SUYUYLA DOST GÖNÜLLÜYOR

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın geçtiğimiz hafta  İskilip’te partisinin İskilip belediye başkan adayı İsmail Çizikçi’nin seçim bürosu açılışında yaptığı konuşma Sungurluları kızdırdı.

SİYASET      12 Mart 2024 - 11:15     0

HAMAM SUYUYLA DOST GÖNÜLLÜYOR


 

Yusuf Ahlatcı’nın burada, Sungurlu’da ki barut fabrikasına İskilipli gençleri alacaklarına dair sözü vermesine Sungurlulular tepki gösterdi. Rota Çorum’a ulaşan Sungurlular, “ Burada binlerce işsiz varken Yusuf Ahlatcı’nın İskilipli gençlere söz vermesi laf-ı güzaptır. Ahlatcı, İskilip’te bomboş konuşmuştur. Hayel satmıştır. Adeta İskilipli ve Sungurlulu gençlerle dalga geçmiştir” dediler

“HAMAM SUYUYLA DOST GÖNÜLLEMİŞ”

Milletvekili Yusf Ahlatcı’nın bu sözlerini, “Hamam suyuyla dost gönüllemek” olarak nitelendiren Sungurlular, “ Sungurlu’da ki işsizlik nedeniyle gençlerimiz gurbete çalışmaya giderlerken, böyle bir söz sarfetmesi hem biz Sungurlulara hemde İskilipli hemşehrilerimize yapılmış nezaketsizliktir. Kendisinden gerçekçi olmasını bekliyoruz. Elbette 31 Mayıs’ta önümüze gelecek sandıkta Ahlatcı’ya söyleneyek sözümüz olacaktır” ifadelerini kullandılar.

YUSUF AHLATCI İSKİLİP’TE NE DEMİŞTİ?

İskilip'te Ak Parti İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikci'nin seçim bürosu açılışında konuşan Ak Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, "Çorum’umuza Türkiye’nin en büyük savunma sanayi yatırımlarından birisi olan, barut fabrikamız yapılıyor. Emniyet güçlerimizin, silahlı güçlerimizin, ihtiyacı olan barutu Çorum’umuzda üreteceğiz. Peki nasıl üreteceğiz? Başkanım buradan sizin huzurunuzda tüm İskilip'e söz veriyorum. Çizikci başkanım, İskilip'te hangi hanede, hangi genç kardeşimize, hangi hanım kardeşimize, iş isteyen, işe ihtiyacı olan kardeşimiz varsa elinden tut getir. Fabrikamızda, İskilip'imizde işsiz genç bırakmayacağız inşallah. Bu da buradan benim tüm İskilip'imize Çizikci başkanımla sözüm olsun inşallah" dedi.

 

ÇİZİKÇİ, AHLATCI’NIN SÖZLERİYLE ZOR DURUMDA KALDI

İskilip'te Ak Parti İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikci'nin seçim bürosu açılışında İskilip'teki işsiz gençlere Sungurlu'da iş sözü vermesi İsmail Çizikçi'yi zor durumda bıraktı.

Yusuf Ahlatcı' nın bu sözleri İskilip' te AK Parti aleyhine büyük tepki topladı. Bu tepkiden en çok etkilenen şüphesiz AK Parti İskilip Belediye Başkan adayı İsmail Çizikçi oldu.

Bunun üzerine İsmail Çizikçi, Ahlatcı'nın bu sözlerini düzeltme çalışmasına girmek zorunda.Çizikçi, seçim çalışmalarında Milletvekili Ahlatcı' nın İskilip:te neden olduğu bu olumsuz havayı silmek için "Gençlerimizi çalışmak için yadellere göndermeyeceğiz" demek zorunda kaldı.

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ