SUNGURLU’NUN YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEPETÇİ

Okuduğunuz haber
‘GELECEK’TE KÜLCÜ YENİDEN BAŞKAN

‘GELECEK’TE KÜLCÜ YENİDEN BAŞKAN

Anasayfa   /    Siyaset    /    ‘GELECEK’TE KÜLCÜ YENİDEN BAŞKAN

‘GELECEK’TE KÜLCÜ YENİDEN BAŞKAN

Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda yapılan Gelecek Partisi Çorum İl Başkanlığı kongresinde Kurucu Başkan Gökhan Külcü, tüm delegelerin oyunu alarak İl Başkanı olarak seçildi.

SİYASET      05 Eylül 2020 - 14:45     0

‘GELECEK’TE KÜLCÜ YENİDEN BAŞKAN

 

 

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanlığı kongresine Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'da video konferans aracılığı ile katılararak partilileri selamladı.
Divan Başkanlığını Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Rumi Bekiroğlu'nun yaptığı kongreye Gelecek Partisi İl Kongresine Genel Merkez Teşkilat Başkanı Nedim Yamalı, CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, DEVA Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ve partililer katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ