SUNGURLU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Okuduğunuz haber
SEMİZ ’DEN  AŞGIN’A:  “TAKLİTÇİ, VİZYONSUZ"

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! POMPAYA ZAM GELDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    SEMİZ ’DEN  AŞGIN’A:  “TAKLİTÇİ, VİZYONSUZ"

SEMİZ ’DEN  AŞGIN’A:  “TAKLİTÇİ, VİZYONSUZ"

Cumhuriyet Halk Partisi belediye Meclis Üyesi Didem Tokgöz Semiz, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı Bedesten projesini eleştirdi.

SİYASET      26 Kasim 2020 - 19:55     0

SEMİZ ’DEN  AŞGIN’A:  “TAKLİTÇİ, VİZYONSUZ

 

Semiz, Belediye Başkanı Aşgın’ı vizyonsuzluk ve taklitçilikle suçlayarak, proje yapılması iyi, güzel, hoş hatta kesinlikle yapılması gerektiğini ifade ederek, “500 yıl önceki yapıları bugün taklit etmek 500 yıl içinde hiçbir yere varamadık demenin açık bir göstergesidir. Oysa hep gelecek dediniz vizyon dediniz, bumudur vizyondan anladığınız” dedi.

Aynı zamanda mimar olan Didem Tokgöz Semiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu sözde projenin Bursa’da bulunan  İpek Han projesinin benzeri olduğunu hatırlatarak, “Bunlar harika tarihi yapılar çünkü. Tarihi yapıları taklit etmekte nedir” ifadelerini kullandı.

“KEŞKE YOL DIŞINDA BİR ŞEY YAPMASALAR”

“Çorum belediyesinin bu eskiyi kopyalama durumu, ne zaman bitecek? Bazen bu tarz yapıları gördükçe üzülerek, diyorum ki, keşke yol dışında hiçbir şey yapmasalar” diyen Semiz, “Diğer Projelerimizde eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara kapılarını kopyalamak olacak bu gidişle” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ