METEOROLOJİ UYARDI: HAVA 10 DERECE SOĞUYACAK

Okuduğunuz haber
TARIM İŞÇİLERİNE 1 MİLYON DESTEK

‘A 101’ HASTANEYE DE GİRDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    TARIM İŞÇİLERİNE 1 MİLYON DESTEK

TARIM İŞÇİLERİNE 1 MİLYON DESTEK

Milletvekili Ceylan, bakanlık tarafından gönderilen ödenekle tarım işçilerine daha iyi şartlarda barınma olanağı sağlanacağını açıkladı.

SİYASET      06 Ekim 2020 - 12:03     0

TARIM İŞÇİLERİNE 1 MİLYON DESTEK

 

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylanmevsimlik tarım işçilerinin daha iyi şartlarda barınmalarını sağlamak için Çorum’a 1 milyon lira ödenek gönderildiğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’nin çeşitli illerinden hasat döneminde Çorum’da binlerce işçinin geldiğini hatırlattı. Çorum’un tarım arazilerindeki iş yükünü çeken işçilerin, başta barınma olmak üzere oldukça elverişsiz koşullarda yaşamlarını sürdürmek zorunda kaldıklarını kaydeden Milletvekili Ceylan, yaptıkları girişimler sonucunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tarım işçilerine barınma olanağı sağlayacak önemli bir ödeneğin aktarıldığını açıkladı.

Çorum’a gönderilen 1 milyon lira ödenekle il merkezi ve ilçelerine tarıma dayalı işlerde çalışmak üzere il dışından gelen mevsimlik tarım işçilerinin daha iyi şartlarda barınmalarını sağlamanın amaçlandığını vurgulayan Milletvekili Ceylan, gelen ödenekle birlikte işçilerin kullanacağı sosyal donatı (Çeşme, Lavabo-Wc, Ortak alan, aydınlatma ve Saha düzenlemesi vb.) yapım çalışmaları yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Ceylan, sosyal donatıların yapımına da hemen başlanacağını sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ