ÇORUM FK ARADIĞI GOLCÜYÜ BULDU

Okuduğunuz haber
AZAK, SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

ETKİNLİKLER 1 ARALIK’A KADAR YASAK

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    AZAK, SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

AZAK, SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Çorum Tabip Odası Covid-19 pandemisi ile mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için bir dizi ziyaretlerde bulundu.

SAĞLIK      02 Ekim 2020 - 11:18     0

AZAK, SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

 

İlk olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli ziyaret edildi.

Ziyarete, Tabipler Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak’ın yanı sıra, Genel Sekreter Prof. Dr. Ayşegül Taylan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Bekir Ozan Elverici yer aldı. Ziyaretlere Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Murat Doğan ve Uzm. Dr. Mehmet Yalvaç ile Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Derya Yapar da eşlik etti.

Covid-19 pandemisi ve hastane hekimlerinin çalışma koşulları hakkında görüş alışverişinde bulunulan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Dr. Sezikli ”Canla başla mücadele eden ve büyük özveriyle çalışan hekimlerimize Çorum Tabip Odası’nın gösterdiği bu ilgi ve destek için teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Dr. Mustafa Azak “Çorum Tabip Odası Yönetimi olarak odamızın asli görevi olan hekimlere destek olmak ve moral vermek amacıyla buradayız. Hekimlerimizin sürekli yanında olan ve çok önemli bir hizmeti yürüten siz idarecilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bu zorlu süreçten el birliği ile kurtulmayı ümit ediyoruz. Covid-19’a yakalanan tüm sağlık çalışanlarına acil şifalar diliyoruz. Halkımızı da pandemiyle mücadeleye etkin bir şekilde katılmaya ve panik yapmadan önlemlere uymaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Covid-19 poliklinikleri, yatan hasta servisleri ve merkezi laboratuvara geçen heyet buradaki çalışanlarla görüştü. Çalışma şartları, hastalığa yakalanan personelin durumu ve çalışanların moral-motivasyonu hakkında bilgi alındıktan sonra kendilerine çikolata takdimi gerçekleştirildi.

PROF. DR. AYSEL KOCAGÜL ÇELİKBAŞ’I ZİYARET ETTİLER

Son olarak pandemi ile mücadele eden ekibin başında yer alan Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Aysel Kocagül Çelikbaş’ı ziyaret eden heyet, görüş alışverişinde bulundu.

Çorum Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Azak, “Covid-19 pandemisiyle mücadele eden arkadaşlarımızla gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. Kendi sağlıklarını riske atıp özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı takdirle karşılıyoruz. Özellikle sadece hastanenin kendi personeline değil özel hastaneler yanı sıra ilçelerdekiler de dahil olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına hizmet veren “Covid-19 Personel Polikliniği” üyelerinin ve Uzm. Dr. Tuba Kayır’ın başarılı çalışmalarını görmekten mutlu olduk. Pandemiyle mücadelenin her alanında yer alan Başta Başhekimimiz Prof. Dr. Mesut Sezikli olmak üzere tüm idarecilerimize, büyük bir özveriyle, çok yoğun bir şekilde poliklinik, servis ve laboratuvarlarda görev yapan başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ