ENGEL OLMA DESTEK OL SÖZÜ PAROLAMIZ

Okuduğunuz haber
ÇORUM BELEDİYELERİNE MADDİ DESTEK

"HUZUREVİ’NİN COVİD-19 NEDENİYLE KAPATILMASINDA İHMALLER VAR"

Anasayfa   /    Ekonomi    /    ÇORUM BELEDİYELERİNE MADDİ DESTEK

ÇORUM BELEDİYELERİNE MADDİ DESTEK

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, belediyelerin taleplerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ilettiler

EKONOMİ      04 Aralik 2020 - 19:14     0

ÇORUM BELEDİYELERİNE MADDİ DESTEK

 

AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Oğuzhan Kaya ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Çorum’daki il, ilçe ve belde belediyelerinin çeşitli konulardaki taleplerini ilettiklerini açıkladı.

18 yıldır iktidar olan AK Parti’nin Türkiye’de kazandırdığını hizmetlerin yerelde de sürdürülmesi konusunda belediyelerin taleplerini çok önemsediklerini söyleyen Ceylan, ziyaret ettikleri Bakan Murat Kurum’un da iletilen talepleri makul karşıladığını vurguladı.

Ceylan, Bakan Kurum’un ilgili kurumları talimatlandırarak belediyelere önemli bir maddi destek sağlandığını ifade etti.

Kendileri açısından milletin memnuniyetinin herşeyden önemli olduğunun altını çizen Milletvekili Ceylan, AK belediyecilik hizmetlerinin merkezinde de milletin olduğunu, o nedenle de halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile hareket ettiklerini söyledi.

Sağlanan desteklerle birlikte özellikle maddi sıkıntı içerisinde olan belediyelerin rahatlayacağını ve millete hizmetlerin de aksamalar olmayacağını kaydeden Ceylan, taleplerini geri çevirmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ