“ÇORUM'UN FELAKETİ OLACAK O RANTI SİZE YEDİRMEM”

Okuduğunuz haber
BAŞKAN ŞAHİNER’DEN SAĞLAR'A SERT TEPKİ

SERAMİK SEKTÖRÜ BULUŞUYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAŞKAN ŞAHİNER’DEN SAĞLAR'A SERT TEPKİ

BAŞKAN ŞAHİNER’DEN SAĞLAR'A SERT TEPKİ

CHP'li eski bakan ve milletvekili Fikri Sağlar'ın "Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ve ideolojik takıyor" sözlerine sert tepki gösteren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Sağlar'ın bu tavrı, fikir ve ifade özgürlüğü değil bir nefret suçudur” dedi.

SİYASET      01 Ocak 2021 - 19:26     0

BAŞKAN ŞAHİNER’DEN SAĞLAR'A SERT TEPKİ

 

Türbanlı bir hakimin adil olamayacağı görüşü nefret suçu içeren bir yaklaşımdır diyen Başkan Şahiner, “Herkes bu ülkenin eşit ve birinci sınıf vatandaşıdır. Şiddetle kınıyorum” dedi.

Düşünce ve inanç temelinde, bireyi ve toplumu hedef alan her yaklaşım insanlık suçudur diyen Başkan Şahiner, “Başörtülü-başörtüsüz ayrımı yapmadan ve her türlü ayrımcılığı reddederek ülkemizin tüm kadın fertlerini ve tüm kadın hukukçularımıza saygılarımı sunuyorum” dedi.

- ŞAHİNER’DEN KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR

“Böyle bir ayrımcılığı asla kabul etmiyor ve doğru bulmuyorum. Çağın neresindeyiz biz? Kişi başörtüsü takar takmaz. Bu onun tercihidir” diyerek tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da teşekkür eden Başkan Şahiner, “Sayın Genel Başkan, bu konuda tavrını net bir şekilde ortaya koymuş ve bu nefret suçu içeren açıklamayı kınamıştır. Bende onun gibi böyle bir ayrımcılığı asla kabul etmiyor ve doğru bulmuyorum. Kendisine saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ