EURO TÜM ZAMANLAR REKORU KIRDI

Okuduğunuz haber
KOCA: SALGIN TÜM ÜLKEDE TIRMANIŞA GEÇTİ

VERGİ VE SGK BORÇLARINA YAPILANDIRMA GELİYOR

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    KOCA: SALGIN TÜM ÜLKEDE TIRMANIŞA GEÇTİ

KOCA: SALGIN TÜM ÜLKEDE TIRMANIŞA GEÇTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bursa programı öncesi açıklamalarda bulundu. Koca, konuşmasında İstanbul Büyükçehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de görüşeceğini belirtti.

SAĞLIK      23 Ekim 2020 - 13:13     0

KOCA: SALGIN TÜM ÜLKEDE TIRMANIŞA GEÇTİ

 

 

Korona virüsü mücadelesi kapsamında Bursa'yı ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Salgın tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır" dedi. Bakan Koca, İstanbul'a yapacağı ziyarette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla da görüşmeyi planladığını söyledi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"3 milyonu aşkın nüfusuyla Bursa salgınla mücadelede önemli merkez üslerinden biridir. Sosyal hareketliliği ve diğer şehirlerle yoğun ilişkileri önemli bir etken. Buradaki mücadele tüm ülkeyi önemli etkileyecektir. Ziyaretimizde yoğun bir program sığdırdık. Önce Bursa Şehir Hastanesi’ni ziyaret edeceğim. Sonra ise Bursa’dan başlayarak, Balıkesir, Bilecik ve Çanakkale il sağlık müdürleri ve hastane baş hekimleri ile ayrı ayrı toplantı yapacağız. Toplantımız tamamlanınca bu şehirlerdeki halkımıza açıklamalarım olacak. Akşamki açıklamaya bırakmadan şimdiden dikkat çekmek istiyorum. Korona virüs tüm Türkiye’de tırmanışa geçti."

"Bursa salgının başından beri en kritik günlerinde. Eylül ayının ortalarına kıyasla günlük vaka sayısı yaklaşık 3 kat artmıştır. Salgın tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır. Salgın bize şunu öğretti ki virüsün yayılması sadece hasta sayısındaki
artış değil tüm hayatın sekteye uğramasıdır. Bu anıt şehirden 83 milyonun kalbi İstanbul’a da seslenmek istiyorum. İstanbul’u kurallara uymaya davet ediyorum. İstanbul'da vaka sayısı Türkiye genelinin yüzde 40'ına ulaşmış durumda. 5 gün İstanbul’da çalışma arkadaşlarım ile birlikte olacağım. İstanbul Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İl Emniyet Müdürü ile görüşmeler yapmayı planlıyorum."  

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ