GÜMÜŞHANE KULÜP BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRI

Okuduğunuz haber
AŞGIN, KEDİ EVİ İÇİN TALİMAT VERDİ

EKMEKÇİOĞLU DİRENİŞİ 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE

Anasayfa   /    Gündem    /    AŞGIN, KEDİ EVİ İÇİN TALİMAT VERDİ

AŞGIN, KEDİ EVİ İÇİN TALİMAT VERDİ

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye çalışmalarını incelediği esnada bir parkta gördüğü kartondan yapılmış kedi evinin yerine daha şık ve konforlu bir kedi evi ile değiştirilmesi talimatını verdi. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından parka monte edilen yeni kedi evi, bundan böyle o bölgedeki sokak kedileri için sıcak bir yuva olacak.

GÜNDEM      10 Aralik 2020 - 09:58     0

AŞGIN, KEDİ EVİ İÇİN TALİMAT VERDİ

 

Sokak kedileri için yeşil alana konulan o karton kutu insanlarımızın hayvanlara bakışını açısını, merhametini göstermektedir.” diyen Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bizim kültürümüzde, inancımızda sokak hayvanı yok, sokağın hayvanı var. Kedilerin kış aylarında içerisinde barınması için parka konulmuş olan karton kutu da tam olarak bunu gösteriyor. Bir karton kutu ne kadar koruyucu veya dayanıklı olur diyebilirsiniz ama mesele buradaki niyet. Mahalle sakinlerimizin ellerinden bu kadar gelmiş ve bunu yapmış. Biz de o karton kutuyu daha güzel, daha kullanışlı bir kedi eviyle değiştirdik” dedi ve sokağın hayvanlarına sahip çıktıkları için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş da sokak hayvanlarına karşı hassasiyeti nedeniyle Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Bölükbaş, “Sayın Belediye Başkanımızın talimatından kısa süre bir süre sonra ekipler modern kedi evini getirdiler. Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ