Okuduğunuz haber
BU FOROĞRAFLAR: 28 EKİM'DE SANAT SOKAĞI'NDA

ÇİFTÇİ’DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Anasayfa   /    Gündem    /    BU FOROĞRAFLAR: 28 EKİM'DE SANAT SOKAĞI'NDA

BU FOROĞRAFLAR: 28 EKİM'DE SANAT SOKAĞI'NDA

Çorum Belediyesi, “Çorum’un Doğal ve Kültürel Güzellikleri” Fotoğraf Yarışması'nda derece alan eserlerden oluşan fotoğraf sergisi açacak. Sergi, 28 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’de Sanat Sokağı'nda fotoğrafseverlerle buluşacak.

GÜNDEM      27 Ekim 2020 - 17:21     0

BU FOROĞRAFLAR: 28 EKİM'DE SANAT SOKAĞI'NDA

 

Çorum Belediyesi tarafından Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onaylı olarak düzenlenen ulusal düzeydeki fotoğraf yarışmasında derece alanlar geçtiğimiz Eylül ayında belirlenmişti. Eşdeğer başarı ödülleri, mansiyon ve sergileme ödülleri ile birlikte toplam 36 fotoğrafın ödül aldığı yarışmanın fotoğraf camiası tarafından çok beğenildiğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, “3 Ocak 2020 tarihinde başlayan yarışmamıza 177 fotoğraf sanatçısı 637 fotoğraf ile katıldı. Eylül ayı içerisinde de fotoğraf konusunda Türkiye’de ün yapmış isimlerin oluşturduğu seçici kurul tarafından belirlenen fotoğraflardan oluşan bir sergi açacağız. Çorum Belediyesi olarak pandemi döneminde de kültür ve sanata yönelik faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz” dedi.

Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, yarın saat 15.00’deki sergiye tüm fotoğrafseverleri davet etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ