EVCİ GÖLETİNDE SORUNLAR BİTMEK BİLMİYOR

Okuduğunuz haber
ŞEHİT AİLELERİNDEN ŞAHİNER’E TEŞEKKÜR

SERVİSLER ÖĞRENCİLERİ ALMAYA GELMİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞEHİT AİLELERİNDEN ŞAHİNER’E TEŞEKKÜR

ŞEHİT AİLELERİNDEN ŞAHİNER’E TEŞEKKÜR

Şehit Yasin Keyvanoğlu’nun babası Seyfi Keyvanoğlu ve Şehit Orhan Yazdıç’ın kardeşi Doğan Yazdıç, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret ederek; Karşıyaka mezarlığında bulunan şehitlikte yapılan bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmaları için teşekkür etti.

GÜNDEM      12 Ekim 2020 - 16:49     0

ŞEHİT AİLELERİNDEN ŞAHİNER’E TEŞEKKÜR

 

Başkan Şahiner, Keyvanoğlu ve Yazdıç’a ziyaretleri için teşekkür ederken, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet diledi.

Şahiner, ”Bizler şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Kabirlerinin bakımı, peyzajı, çevre düzenlemesi yıllardır tarafımızca yapılıyor. Şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki onlar bize şehitlerimizin emaneti. Bu vatan uğruna evlatlarını şehit veren anne babalarımızdan da Allah razı olsun, canlarını feda eden evlatlarımızdan da. Ne yapsak ne kadar çaba göstersek haklarını ödeyemeyiz”ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ