GÖÇ İDARESİ: IRKÇILIK İNSANLIK SUÇUDUR!

Okuduğunuz haber
"SENDİKA HAKKI İÇİN DİRENEN İŞÇİNİN YANINDAYIZ"

GÜMÜŞHANE KULÜP BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRI

Anasayfa   /    Gündem    /    "SENDİKA HAKKI İÇİN DİRENEN İŞÇİNİN YANINDAYIZ"

"SENDİKA HAKKI İÇİN DİRENEN İŞÇİNİN YANINDAYIZ"

Emek Partisi (EMEP) İl Başkanı Cafer Gökmen, Anayasal haklarını kullanarak sendikaya üye olduğu gerekçesiyle işten çıkarılan Ekmekçioğulları Metal işçilerinin yanında olduklarını bildirdi.

GÜNDEM      09 Aralik 2020 - 15:00     0

 

Ekmekçioğulları Metal işçilerinin Anayasal haklarını kullandığını hatırlatan EMEP İl Başkanı Gökmen, “Pandemi koşullarında işçi çıkarılmayacak diye açıklamada bulunanlara sesleniyorum, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ekmekçioğulları Metal’de işçiler neden işten atılıyor? Yasalar sadece zenginleri korumak için mi var?” diyerek, Birleşik Metal-İş Sendikası’na üye olan işçilerin haklı mücadelesinde sonuna kadar yanlarında olduklarını dile getirdi.

Gökmen, sendikal hak için mücadele veren Ekmekçioğulları Metal işçilerine Çorum’daki tüm işçi ve emekçilerin destek vermesi gerektiğini de anımsatarak, “Güvenli bir iş, güvenli bir gelecek için yasal haklarını kullanarak sendika üyesi olan işçilerin kazanımı tüm Çorumlu işçi ve emekçilerin de kazanımı olacaktır” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ