ŞAHİNER: GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ KULAĞIDIR

Okuduğunuz haber
VETERİNER HEKİMLER SARI’YI ZİYARET ETTİ

DEVA MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    VETERİNER HEKİMLER SARI’YI ZİYARET ETTİ

VETERİNER HEKİMLER SARI’YI ZİYARET ETTİ

13 Eylül 2020 Tarihinde yapılan genel kurulda Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı seçilen Serdar Doğan, yeni yönetim kurulu üyeleri Önder Avdatek, Gökhan Yalçın, Bülent Şahin, Mehmet Fatih Şerbetçi ile birlikte Çorum Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı’yı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM      21 Ekim 2020 - 12:54     0

VETERİNER HEKİMLER SARI’YI ZİYARET ETTİ

 

 

Çorum Veteriner Hekimler Odası yeni yönetimi kutlayan Sarı, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini bildirdi. Teşekkürlerini ileterek yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Çorum’un tarım ve hayvancılık sektöründe güçlü bir potansiyele sahip olduğunu belirten İl Müdürü Sarı, Veteriner Hekimler odasını ve faaliyetlerini çok önemsediklerini belirtti. Hayvancılık sektörünün daha da geliştirilmesi konusunda veteriner hekimlere önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Çorum Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serdar Doğan ise oda olarak ilk ziyaretimizi İl Müdürümüze yaptık. Önümüzdeki süreçte birlikte uyum içinde çalışacaklarını ve üzerlerini düşecek her görevde proje ortağı olarak görev almaya hazır olduklarını bildirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ