31 AĞUSTOS’TA UZAKTAN EĞİTİM, YÜZ YÜZE EĞİTİM 21 EYLÜL’DE

Okuduğunuz haber
YANGIN İHBARI ALINDIĞINDA İTFAİYE ARAÇLARI BOŞTU İDDİASI

ÇİFTÇİ, MADEN ARAMAYA KARŞI ÇIKAN KÖYLÜLERLE BİR ARAYA GELDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    YANGIN İHBARI ALINDIĞINDA İTFAİYE ARAÇLARI BOŞTU İDDİASI

YANGIN İHBARI ALINDIĞINDA İTFAİYE ARAÇLARI BOŞTU İDDİASI

Çorum'un Bayat İlçesinde 4'ü çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği yangına Bayat Belediyesi İtfaiye araçlarının olay yerine geç gelmesi tartışılırken, yangın ihbarı yapıldığında itfaiye araçlarının boş olduğu iddia edildi.

GÜNDEM      13 Agustos 2020 - 12:32     0

YANGIN İHBARI ALINDIĞINDA  İTFAİYE ARAÇLARI BOŞTU İDDİASI

 

 

Edindiğimiz bilgilere göre, İtfaiye ile yangın çıkan evin arası 150-200  metre olduğu ifade edilirken, yangın ihbarı yapıldıktan 20 dakika sonra Bayat İtfaiyesi olay yerine geldi. Yanan evlerin ahşap olması nedeniyle itfaiye ekipleri bu süre içerisinde olay yerine gelene kadar yangın büyüdü ve zaten az sayıda olan itfaiye arozözleri yangını söndürmekte yetersiz kaldı.

İSKİLİP İTFAİYESİNDEN TAKVİYE

Kümeste başlayan ve 3 eve sıçrayan yangına daha sonra İskilip ilçesinden itfaiye ekiplerinin takviyesi ile yapılan müdahale ile yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangında Ömer Çetin ile aynı evde bulunan torunları Elif Naz Çetin ve Ela Çetin ile komşu ailenin çocukları Elif ve Yusuf İçuz hayatını kaybetti.

İTFAİYE ARAÇLARI BOŞTU İDDİASI

4'ü çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği yangında özellikle Bayat Belediyesi itfaiye ekiplerinin büyük ihmali olduğunu arozözlerde su bulunmadığı, yangın ihbarı yapıldıktan sonra arozözlere su dolduruldu iddia ediliyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ