Montrö bildirisi yayınlayan emekli amirallere gözaltı

Okuduğunuz haber
ÇORUM BARO SEÇİMİNDE MANSUR YAVAŞ'A OY ÇIKTI

Saatçi tütüne bağlı kansere dikkat çekti

Anasayfa   /    Gündem    /    Çorum Baro seçiminde Mansur Yavaş'a oy çıktı

Çorum Baro seçiminde Mansur Yavaş'a oy çıktı

-Çorum Baro seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşa'a  iki oy çıktı. Mansur Yavaş'a oy verenlerin listedeki delegenin üzerini çizerek Mansur Yavaş ismini yazdıkları görüldü.

GÜNDEM      05 Nisan 2021 - 11:01     0

Çorum Baro seçiminde Mansur Yavaş'a oy çıktı

 



Çorum Barosu’nun pandemi nedeniyle 6 ay gecikmeli gerçekleştirilen olağan kongresinde tek adayla ile gidilen seçimlerde Kenan Yaşar yeniden başkan seçildi.

Av. Kenan Yaşar’ın başkan adaylığında tek liste ile girilen seçimlerde Çorum Barosu’nun yeni Yönetim, Denetim, Disiplin ve TBB delegeleri belirlendi.
Genel kurulda yapılan seçimlerde;  Avukat Burçin Solmaz Polat, Hüseyin Erdost ve Özer Akpınar da Türkiye Barolar Birliği Delegeliği için Birlik Grubu olarak bağımsız liste çıkardı. 
Sabah saat 09.00’da başlayan oy kullanma işleminin saat 17.00’de tamamlanmasının ardından geçilen sayımlarda ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

SANDIKTAN MANSUR YAVAŞ’A DA OY ÇIKTI
5 ayrı sandıkta gerçekleştirilen oy kullanma işleminin ardından yapılan sayım sonuçlarında;  Kenan Yaşar’ın aday listesinde olmayan birçok isme oy çıkması-ı dikkat çekti. Bu isimlerinden başında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Avukat olan  Mansur Yavaş’a 2 oy çıktı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ