AHLATCI, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Okuduğunuz haber
KEDİYE ARABA ÇARPMIŞ

BAHABEY’DE SİLAHLAR SUSMUYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    KEDİYE ARABA ÇARPMIŞ

KEDİYE ARABA ÇARPMIŞ

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bugün sabah saatlerinde patileriv kesilmiş halde bulunan kedi haberine ilişkin açıklama yaptı. 

GÜNDEM      07 Ocak 2021 - 20:04     0

KEDİYE ARABA ÇARPMIŞ

Tüm hayvanseverleri ayağa kaldıran kedi görüntüleri sosyal medyada yoğun tepki çekti. Yetkililere duyurmak için kediye ait video ve görüntüler paylaşıldı. Bu paylaşımlardan birine Vali Çiftçi'den yorum geldi.

Çiftçi, paylaşım altına yaptığı yorumda şu ifadelere yer verdi:

"07.01.2021 günü bahse konu yerde yapılan incelemede, emniyet görevlilerimiz ile belediye veteriner işleri Müdürlüğü'ne bağlı görevli veteriner tarafından yapılan otopsi neticesinde, ölen hayvanın ayaklarının tam kesik olmadığı, tramvaya bağlı kopma olduğu, periton zarının yırtılarak karın bölgesinde deri altı ve et kısımlarında ileri derecede travmaya bağlı kanlanma olduğu, sırt bölgesinden darbe alarak akciğerde tramvaya bağlı yoğun kanama olduğu tespit edilmiştir.

Yapılan değerlendirmede kedinin bir araba çarpması neticesinde ağır darbe alarak öldüğü anlaşılmıştır."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ