‘Havası en kirli il’e itiraz geldi

Okuduğunuz haber
OTOPARK İHALESİ İPTAL OLDU

Çorum'un eniştesi Bülent Yavuz vefat etti

Anasayfa   /    Gündem    /    Otopark ihalesi iptal oldu

Otopark ihalesi iptal oldu

Cadde otopark ihalesi iptal oldu

GÜNDEM      20 Mart 2021 - 11:56     0

 Otopark ihalesi iptal oldu

 

 

Yıllığı 80 bin TL’den açılan açık artırmada ihaleyi İhaleyi Aksaray merkezli Yaşar Özçiftçi’nin sahibi olduğu Özpark firması, yıllığı 750 bin TL ile kazanmıştı.

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yaptığı incelemelerin ardından ihaleyi onayladı.

Ardından da ihaleyi kazanan firmaya şartnamede yer alan mali yükümlülükleri yerine getirmesi için 15 günlük süre verildi ve sözleşme yapmak için davette bulunuldu. İlk davete olumlu karşılık vermeyen firmaya daha sonra da noter aracılığı ile ikinci bir davet gönderildi.

Ancak ihale şartnamesinde yer alan mali yükümlükleri yerine getiremeyen firma ile sözleşme yapılamadı. Bunun üzerine de ihale iptal edildi.


TUNCAY YILMAZ YARGIYA TAŞIYACAKTI

Çorum Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Türkiye’nin birçok şehrinde yolların amacı dışında kullanılamayacağına yönelik Danıştay kararları olduğunu belirterek Çorum Belediyesi tarafından yapılan otopark ihalesinin iptal edilmesi için yargıya başvuracaklarını açıklamıştı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ